nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, September 22, 2010

dalam blog ni takde pompuan omputeh..tapi kat langkawi ni banyak.. cuma dorang puas ke tak aku tak pasti..


salam

blog asek berhabuk
lagi lagi nak cakap sibuk
sibukkan hape tah
macam la aku sorang keje

bila buka blog pun sekadar menghapdet perkara yang takde pekdah
maka malas la nak menambahkan aktiviti tak berpekdah yang len
tapi ari ni tergatal gatal jari nak usha keyword kat nuffnang
macam best lak wat keje tak baper nak pekdah ni
padahal setakat sepatah dua keyword tu ape lah sangat
bila dah lama tak buka
keyword tah pepa je la kan
tujuan  asal nak tgk earning jek
bila tertengok earning da meningkat jadi 20hengget
macam best lak nak usha mende alah kat page nuffnangs tu lame2 kan

ahhh
mencarowt suda
tah ape je

tengah cite pasal pe tah tadi..
ooo...keyword..
meh kita tgk pe keyword untuk minggu neh
wah... cam buat carta muzik muzik lak kan..
tak pun macam hipTV
cait..cepat lah tunjuk!

erk..ok2..

nah..tengok lah!


dah..tu je.
bai!

7 comments:

Linglung said...

lu boleh buka blog porno dah lepas ni gua rasa...keh keh keh

mier@merr said...

haha... cadangan lu cam bernas... gua akan pertimbangkan..

~LP Lum~ said...

salam miera~

ahaks~ paling best keyword yg 1st tu.. cikgu syg murid... :p

mier@merr said...

saya memang SAYANG murid saya..

ashie023 said...

pompuan omputeh atau perempuan tu sangat putih??.ahahhahah...sangat x leh blah nye keyword...

nabilah said...

hehe..macam2 keyword yang tersesat masuk blog ni...

HonEyBuNNy said...

salam...macam2 keyword ada kan..kelakar ja ila rasa...ehhehhe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!