nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 30, 2010

tiada kusangka..bola bola api..


..Tiada ku sangka
Bola-bola api
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar
Begitulah jua
Harapan padamu
Yang sedulunya kecil
Telah menjadi besar....


ternyanyi nyanyi pulak aku lagu ini
hah...kalau ada yang mendengar .. mau bergegak gempita guruh di langit suh aku diam
katak bawah tempurung nyanyi lagi sodap dan lazat,,haha..

ihik....macam comel tak aku nyanyi lagu ni...
aish...lagu aje paling comel..kamu idak pun...

yang ak menggeletik wat comel comel cute cute ni kenapa
buang tebiat ke hape...

ape lagi...sesi melangsaikan hutang award ler,...
jangan terkejut cik bedah cik minah sekelian
ai dapat award ini!!



hah....cute ke??
cube tgk..

cute tak?


hahaha
saje letak gambar si budak kecik tu supaya perhatian akan dialihkan kepada beliau dan korang tak memandang aku yang SANGAT cute itu...
hihikk
geli lak aku dok ngada ngada nih
tuih tuih~
meh la aku jawab soklan yang disertakan bersama award neh...
haish...ni la punca tujuh keturunan aku aku tak siap siap langsaikan utang
nak kena menjawab~!


1. Ape name blog nape letak nama 2?
pegi la baca kat atas tu
besar besar aku design..hak2..

nape?.
sebab aku suka lagu ceritera cinta si jac tu..
hah...ada kaitan tak?

2. Bila start buat blog?
buat blog da lame...
tapi ngan blog ni bermula
9 mei 2009
aish..da setahun lebey pun kan usia blog aku ni..

3. Sape 1st follower? 
makcik Mellisa yang da 4 kurun tak hapdet blog dia

4. Ucapan khas untuk pemberi Award?
mek!! thanx bagi aku award neh.. hang tetap merasakan aku cute walopon aku selalu buli hang masa kita kat matrix dulu... wei.... miss u bangat2...
erk...macam ucapan jejak kasih la pulak kan...

5. Lastly, 6 org cute yang saya nak tag?

1. kila lalala~
2. aniza cik berkaca mata
3. naira ramaramaungu
5.Yyunie kanak kanak ribena
6. funna pinkie2gurl


DONE!!

3 comments:

-fiexa- said...

walaupon hg suke buli aku dulu, katil hg jugek yg aku carik time bosan2 kan. berapakah tahap rindu anda kepada cik fiexa yg comel ni? hehe~
jom gath raya wehhh!!!

Daya said...

wah, semangat merdeka tu...
cute nyer laa budak tu...
orang sebelah tu pun cute laa gak

nairaariaa said...

dua2 mmg cumil...huuuu...anyway...thanks ye dear...he~

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!