nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 18, 2010

sebelum dan selepas...


salam
ai sume
amacam pose rini?

ada ok kah?
ke curik2 minum air kt dapur?!!
heee~~
ai sllu jek wat masa kecik2 dlu
hihi...
ssshhhhhh~~


hmm...sbnarnya arini nak citer
ngape ai tak bley nak tido 2 malam lepas
abes sume shoutbox ai wat bising gtau yang ai takleh tido
haha

erm...xpelah...simpan lagi sket stori tu
sori ye notami
nanti ai citer

hah...klu tgk pada tajuk
mesti u oll igt ai da kurus kan!!
hahaha...jangan terpedaya
puasa seminggu nih tak menguruskan ai lg pun

nak tau ape yang sebelum selepas?!!
angguk dulu..
ha...ok2..
meh nak stori de mori


arini trasa excited amat sebab terjumpa tutorial baru
potocop
ai memang suke coba try test
mnde2 yang berkaitan potocop neh

hmm... tadi tgk kat blog dak ni


dia ajar cane nak edit picta
kasik taruk lipstick sket bg cun

dlu try wat
tapi tak menjadi
wat tak guna ilmu
men coba2 je
memang la xjadi

eh...membebel pulak disitu

hah..
meh kita tgk hasil ai mencoba coba

tadaaaaa!!!




santek tak?
pliz...pliz..
pliz cakap santek!

haha...gedik disitu
pangggg!!

ala...ai tau ai memang la tak santek kalau mekap
haha

kesimpulan
takyah mekap lagi lawo
miahaha
pangggg!!
kena lagi
haish.
taknak tulis lagi lah
asek kena pang je

bai.
salam.




10 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

macam tebal mekap yg selepas~

yang mula2 natural sudah vogue~

wewittt~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

sebelum dan selepas;
dua-dua pon lawa..

(*_*)

Mizzy said...

tetap hot dan manja :P

Notami said...

nmpk mcm same jer..
jap2..pakai tropong lak..hmm..stil same la miera..
notami rase miera lg nmpk cntik kalo wat natural jer.. =)

nabilah abd rahman said...

dua2 pun ok...yang selepas mata nampak lagi galak...tapi natural beuty lagi cantik lah..

DDrfauziah said...

Purple memang favorite color ke?
Pada Kak G semua orang ada kecantikannya tersendiri.
Salam ukhwah dari Kak G & famili bersempena bulan Ramadhan Al Mubarak yang mulia ini.
Semoga ibadah kita semua diterima sepenuhnya.
Insya Allah silaturrahim sesama ummah juga akan ikut terus bersemarak.
Selamat Beribadah.

fndrocka said...

cantik

tapi dah tak asli

beautiful_rose said...

huhuhu boleh di praktikkan =p

lieya orange M.I. said...

wah edit picure leh tambah2 lipstick sumer eih...lawa lah dah edit...

cik GULA-gULA said...

chantek!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!