nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 1, 2010

hadiah hari persahabatan~



salam
ai sume

petang ini adalah panas
jadi tidak boleh berlama lamaan di dalam bilik
maka kejap lagi mau mengkeluarkan diri berjalan jalan
mencari pasal!
hah...tak...
mencari makan la..
lapo suda

program Qiamullail n ceramah motivasi
tamat jam 10 tadi
cikgu cikgu yang terlibat malam semalam dibenarkan pulang
hoyeay..best
takyah g ngajar!
klu pegi pun dak form3 and 5 cuti
sudanya aku nak ajar sape kan?
tade maknenye jugak


***********

hari ini
1 Ogos 2010

dari tadi terpikir
apa yang spesel dengan bulan ni
adakah bulan kemerdekaan??

aah
betul tu..
tapi
1 Ogos seniri
ada yang speselnye

hah...
oke
oke,..

ingat suda!

HAPPY FRIENDSHIP DAY!!!


suddenly
miss my ex-skulmate so damn much



dulu....
masa zaman sekola menengah
kitorang mmg celebrate taw frenship day nih

yang paling aku ingat
masa tahun 2001
masa tuh aku form 3
(takyah susah2 kira umo aku...ada kat atas nun ha..)

sekolah convent alor setar wat delivery untuk friendship day
sekolah yang spesel sekitar alor setar bleh request untuk send candy and card untuk dak sekola len

sekolah mana spesel?
haruslah
SMK SULTANAH ASMA (all girls)
KOLEJ SULTAN ABDUL HAMID(all boys)
SMK DATO SYED OMAR
n last but not least
SMK SULTANAH BAHIYAH..

tapi..masa tu
sila notis yang aku adalah inesen
hahaha
maka aku cme send kat membe2 skola aku jek
mana la aku kenal sangat dak sekola len


masa tu
aku baru berkenal kenalan ngan sorang dak
KOLEJ SULTAN ABDUL HAMID
haha....
berkenalan ke??
bershintan shintun la jugak
tapi spesis hati kayu macam aku nih
takde la romantiknye masa tu
so aku takde la send kat dia ape2 kot
aku pun tak harap orang bagi ape2 kat aku
yela..aku bukannye glemer pun

bila smpai 1 Ogos 2001 tuh
aku wat taktau je la bila orang panggil nama kat depan kelas
untuk amek delivery dorang
ada yang dpat candy je
ada yang dapat kad je
ada yang kad n candy
membe aku yang dpat card and candy tu da kembang2 idong
yela..dia dapat dua2
tetibe jek...

"Nurul Amira"!!

hah..
pasang telinga skali lagi

"Nurul Amira"!!

aku! aku wei!aku! aku!
haha
gila jakun lak eh

sampai je depan
dak delvery tu bg
2 kad
2 candies kat aku


aku tnya

"untuk sapa lagi ni"?

"untuk awak la.." kata gadis tersbut.

wah...4 weh aku punya!!!!

aku balik je tempat
membe2 sume da sibuk2 nak taw
yela
gadis comot dapat 2 kad n 2 candies weh

aku cepat2 tengok pengirimnye
wahhhhhh

suma dari beliau!

ayt nak jiwang!
hahaha
masa tu aku gelak guling guling gak ar
ayt takleh blah
haruslah gelak
takkan nak tunjuk muka gedikz sambil pintal tudung
konon macho beb depan membe
padahal ati da berbakul2 bunga
kembang setaman yu!!
kerana kad2 tu lah wat aku masih bertahan
dengan dia selama bertahun2 sehingga terjadinya peristiwa yang..
oh..sedih!
abaikan
itu yang dia taktau
hehe


aku masih simpan kad tu
walaupun beliau da jadi suami orang pun
patot buang ke tak ek?
esh...esh...

erm.....
ape2 pun aku rindu giler dak yang seangkatan dengan aku masa tu
geng kitorang sume dapat dapat candy dari geng beliau
kira kapel geng la ni
sume dapat sorang satu kapel
hahaha
bengong pun ade kadang2 rasa

aaaahhhhhh
miss kat dorang!!!!


HAPPY FRIENDSHIP DAY to :



miss..miss..

ok..bai
nak pi makan
jom!

3 comments:

HonEyBuNNy said...

Happy Friendship day....;-)

FarhanaDr said...

Mau hadiah boleh untuk frenship day? Hehe.. :p

Happy frenship day.. :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

nak jugak

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!