nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, August 20, 2010

Geli la nokz!

salam


hari ni adalah penat
badan masih lemah sebab demam da dua hari
tapi ai demam demam pun tade hal
setakat nak beronggeng mak minah bersuka ria kat luar
hee~
sampai orang konpius ai demam ke tak
eh..bleh ke mcm tu?

rasanya la kan
ai bukan nak cite mende nih tadi
ape la ek ai maw citer nih

korang
kasik hint sket
lupe neh
haha
tipu!

ingat tapi cam mencik nak citer
geli mak taw!

tapi da gitau notami maw citer
alkisahnye ai takleh tido malam tu
sampai ai merayau g sume blog mencanangkan yang macam ai sorang je takleh tido
hehe

mode : flashback kaler itam putih

pada suatu malam yang damai
background music misteri nusantara sket
aku da ready berbaju kelawar
mula melandingkan diri ke atas katil
ahh...selesanya lepas mandi leh berguling guling
sambil bergurau senda beramas eh..bukan
beramah mesra
haipp..pikir ape hah...!
bergayut di tepon lah!

da puas berguling sambil pintal selimut
aku pun tertido

jam 3 pagi
hah...misteri neh....
dengan tiba tiba je
aku terjaga!
aku terasa sesuatu merayap di tangan kanan

aaaaahhhhhhhhhhhhhh!
lipas!
geli la nokzzz!!
tak suke!!
eeeeyekkk!!

terus aku tepis
piiiuuuuuuuuuuu
terpelanting sampai dinding

terus buke lampu
tapi kelibat da tak dapat dikesan
haishhhh...ni yang aku tak like nih
kang dia merayap lagi kang
huhuuuuuu



aku pejam je mata aku rasa cam mnde merayap
fobia la!

sudahnye
sampai 4 pagi aku takleh tido
and aku g wat bising kat blog orang
haha

aku pun tak sedar bila masa aku tido
sedar sedar je lappy tak off pun
huuu

takleh bayang lipas
geli.yekk!

14 comments:

fndrocka said...

cheit...lipas aje

ezzu said...

lipas pun geli gak ker...hehhehe...

Eka Yucika said...

HAHAHHAHA

same here..
selalu gaduh ngn lipas kt bilik dlu.skrg bila cuti xduk bilik sndiri rs nyaman sket..hehe

nabilah abd rahman said...

hahahaha..lipas memang menggelikan...tambah-tambah yang jenis terbang tu...ish,tak suka lipas

Selipar Putus said...

haks3.. suspender betOii.. lipas upenye~ ensem ape incik lipas..lOl

Lelaki Ini said...

jom buat sup lipas ithu!!

sYafIkJacK said...

kacak betul lipas tu , lhahaha

sYafIkJacK said...

kacak betul lipas tu , lhahaha

beautiful_rose said...

gelik weyh........
aku cukup mencik spesis ini
penah mengalami peristiwa seperti kau.dan bahana nya aku tak leh tido sebab fobia dia merayap lagi.

sejak tu,aku tido pakai kelambu takut nak tido tanpa kelambu risau ohh.

lumut said...

nak muntah ni.
aku penggeli lipas.
ciss

Notami said...

cian kat lipas tu tauu! die pn nk beramas mesra gak! huahuahua..

ardifaum said...

eiie...aq pernah kena cam ni masa gi cuti kat sebuah chalet,geli tak tau nak cakap,tengah sedap nak tidor lak tu eee.....

lieya orange M.I. said...

lipas naik kat badan?? yeuwww..takmauuuu

ashie023 said...

mesti lipas tu x ensem..sehingga ko tepis terpelanting..ahahhhhaha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!