nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 7, 2010

tembak.






salam suma

macam yg ai bgtau u ol sume
arini ai pegi ke lapang sasar

Langkawi International Shooting Range (LISRAM)

ai watpe pegi sana??
ish ish ish
mesti la menmbak
takkan memancing
eh,..boley juga
memancing abg abg pulis yang hemsen hemsen blake
kah kah kah
pcaya?
erm..memang la ada 3 4 org yang hemsen
tapi ai gerun tgk dorang
ai tak suke orang2 keselamatan negara ni
ai takot walopon ai macho
oppss...terlebey suda..

lihat si baju biru itu
itu ialah ai ok
sila percaya~




gambar mereka
ai dan sarjan kadet polis
peluru peluru
cuak la tu

betulkan kelonsong peluru

****
ai penat
lepas balik menembak
ai yang tak reti reti penat kononnye
dengan tidak sedar diri pergi memain bowling pula

sudanya balik da macam pisang lembik
penat amat
tapi
dengan tidak semena mena
terlihat lah pula oleh mata ai ni
pemandangan yang tidak santek dipandang mata di toilet uma
kotor
tak suke!
maka dengan penat yang menguasai diri
ai gagahkan diri mentonyoh segenap inci dalam toilet tu
oh
suda suda
ai sangat penat
mahu menrehatkan diri
sekian!!!


ceria ceria selalu!!




5 comments:

ashie023 said...

ai takot walopon ai macho...apakah...ahahhaha...sabo jelah ko...

ye ke ko yang berbaju biru itu...???cam x caye je...kekke

miEz haNeM said...

waa..
badan sume tegap

dotblogspotdotkom said...

uihk.... pakcik pun tak pernah menembak..huhuh

LotsOfLove-Pearls said...

wow..

nampak mcm heroin jek gaya menembak..

boleh berlakon gerak khas lepas nie.
hehehe..

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe... dah dpt tembak abg2 pulis ke?? :p

apa pun take care ok... :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!