nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, July 8, 2010

perlukah aku pulang?


salam
ai korang

aku sedang kekeliruan
adakah aku patot pulang ke alor setar ujung minggu neh?

jawapan sniri

patot : kerana perlu menghadiri knuri kawen ex-boipren aku dengan bespren aku
haha.pergi sambil nyanyi lagu tenda biru


tak patot : kerja dekat langkawi melambak
:ongkosnya??adakah??


huhu
da la
nak g wat keje
nak tido nanti layan dilema~

20 comments:

faRa_diLa said...

ala, kau pergi je la..kau kata kau macho...hihihi........ hilang macho bila nyanyi tenda biru..uhuuu~

mier@merr said...

fara

~hehe..tenda biru versi rock..

faRa_diLa said...

hahahaha...terus pengantin terkejut elektrik......hihihi

iqbalsyarie said...

Kalau dah jauh dan kos mahal...tak yah la pergi..tp kalau dekat dan tak mahal,wajib pegi bila dijemput.. =)
Latest post:Perlukah kita berdoa..?

beautiful_rose said...

duduk rumah pun syurga jugak........

FarhanaDr said...

Okey.. Saye nak join gak sekaki menyanyi kat kenduri kawen. Lagi2 tenda biru.. Fuh.. Mau nanges nyanyi.. Ekeke..

told la hejauw said...

weh kwn ko terbaek dari ladang..hahha..
mintak yips kat dia..
untung2 dpt pakwe kwn ak yg nsemn2 muahahaha

K.A.T.H.Y said...

ex-boipren yg mana 1 ni chiep?
yang hang duk teriak kat aku dulu ka? hehehe

K.A.T.H.Y said...

ex-boipren yg mana 1 ni chiep?
yang hang duk teriak kat aku dulu ka? hehehe

AZLIN said...

balik..kalo xpegi nanti kang diorang ckp cik miera membawa ati yang lara..haha

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. kalo akak poie aje ar.. apa nak di kesahkan laie.. :)
xyah ar nyanyi lagu tenda biru.. nyanyi aje lagu yg epy2 tuk mempelai... ^.^

mier@merr said...

iqbalsyarie

~jauh la jugak..merentas lautan..hehe

mier@merr said...

yupz..sgt syurga.... :)

mier@merr said...

FarhanaDr

~xnanges da kot...cukupla air mata yg dibazirkan dulu..hee~

mier@merr said...

told la hejauw

~erk....aku taw tips dia.... hehe

mier@merr said...

K.A.T.H.Y

~yela...byk la pulak kn ex aku..sorg tu ja..

mier@merr said...

AZLIN

~tak de la lara mana kot...cita da lepas.... smoga dorang bhagia..

mier@merr said...

~LP Lum~

~lagu pelamin anganku musnah ok tak? epi tak..hahaha

HonEyBuNNy said...

hah?? xbf dan bestfrenz??erm.....sedeynya....dia jemput eh....aduuusss...pergi ja...tunjk kt dia yg kita lgsg xbersedih n happy dgn life skrg...;-)

mier@merr said...

HonEyBuNNy
~pasal tu xkwsah sgt..coz dorang tau sy da tak sedey~~hehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!