nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, June 19, 2010

tolong..tolong...mengapa jadi begini..

kenapa aku macam da xpandai nak menulis nih?
semalam aku baca blk hampir sume post2 aku
eh...reti jugak aku menulis..
aku memang tak pandai nak wat karangan
dari zaman sekolah lagi

tapi sejak cuti pas abes wat degree ritu
aku cam da mula boleh mengarang
da bleh menzahirkan crita dalam bntuk tulisan
tp skng nih...
cm kekok
apesal ek?
nak wat lawak pon cam da tak reti
pikir.....pikir....pikirrrrrrr...........
ahhh...malas ahhh.....

****

sok da msuk keje balik
masa nak hapdet akan makin kurang
pagi mengaja
petang klu xde aktiviti
rehat @ jalan2
malam ada kelas tmbahan n tusen
erm...
tapi aku akan cari masa gk
aku takkan tinggalkan blog ni bersawang lagi cm ritu


***

oh..lupa nak bagitau
lokasi semasa adalah di pulau lagenda..




sekian.



6 comments:

FarhanaDr said...

Eh.. Ni boleh jek karang.. Okey ape.. Heehee.. Mungkin kene carik balik kot jiwa tu.. Huhu..

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe... kata xpndai, tapi dah wat satu en3... :)
alohai dik, selamat bekerja semula ok.. :)

cHeRyNa PiReS said...

walau bz camne pon jangan biarkan blog bersawang. kak sha pon arituh ade wat silap cenggitu.

one more thing, mmg kekok nak menulis bila dah lama tak menulis nieh...

intanurulfateha ❤ said...

.nt i g langkawi, u bwk i jln3 ehh ;p

azuan said...

pergi melancong ke apa...okay je aku baca post nie hehee

HonEyBuNNy said...

ok la tu..mengarang jugak blog..hehhe...ila pun xtau nak hupdate apa blog..bila dk umah rasamls je..ngeh3...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!