nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, June 20, 2010

hari ini adalah teruk~


oh...suda lama tak mengalami bad day
tapi hari ni suma serba tak kena
oo..oh... why today?
sepatutnya hari ni dengan penuh bersemangatnya aku menjejakkan kaki ke skola...
tapi pagi2 lagi da bermula
hari yang dipanggil
hari teruk (baca : bad day)

bangun jek pagi2 tadi
sperti biasa..aku yang last bangun
bagi kakak kakak uma mandi dulu
sampai turn aku jek air abes
sebab meter air terpaksa tutup dari semalam sebab ada kebocoran
so..aku g mndi uma mmbe aku kat blkg..
memang la sangat dekat
cuma enam langkah suda sampai pintu rumah beliau
tapi sangat tidak best mandi di rumah orang lain kan
tapi aku terpksa mandi dengan selesa
klu tak ari teruk akan menjadi lebey teruk....

da siap sume
aku pon gerak g skola dengan KV 9240 C aku tu...
turun je kete
aku baru sedar
aku saruk
sandal cabuk aku je
besenye dipakai klu kuar bersuka ria
bukan pegi mengajar
uff... suda tidak elegan untuk hari ni...

mood aku da memang kurang baik arini
bese la kan
sebulan sekali datangla penyakit tak tentu hala ni
tp sumpah
ini adalah the worst
sangat sakit

masuk kelas 1st masih ok.
sebab subjek sivik je

but masa 2nd klas aku da hangen
sungguh tak sedar diri
mereka itu akan pmr
bawak2 la btobat
klu result mid year bagus takpe la jugak
ini tak..
4 orang je lulus
itupun dengan markah 43,42 dan 41
hebat kan mereka?
ceh~

abes kelas
sesungut menjadi2
berpeluh2 walopon dalam ekon
tak tahan sangat
aku g cari pain killer kat bilik sakit
fuuhh....cobaan...

aku gagahkan juga masuk kelas yang terakhir untuk arini
ini lagi tekanan
melambak yang dapat kosong
haish
cobaan~~

abes jek kelas...
trus blk bilik guru
tetibe ade dak repot
mmbe dorang pengsan dekat toilet
bergegas aku g ctu
lme gak nk sedarkan dia n paksa dia bangun
haishhh~

masa nk balik
tetibe
rasa macam bunyian dan perasaan yang pelikl
wahh..misteri tak?
datang dari arah kaki!!
wah...seram??
haha...
kasut aku kopak!!
bahagian belakang da nganga macam buaya
da la aku tak penah pakai sandal polo cabuk aku tu g skola
tapi tetiba ini hari la maw jadi camtu...

uff.........
cobaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn....

p/s : air masih takde. g mandi uma belakang lagi....huhuhu

22 comments:

Lelaki Ini said...

huhuh...
sabar2!

Lelaki Ini said...

huhuh...
sabar2!

cHeRyNa PiReS said...

nyanyi lagu bad day la dik...nywayz, papehal yang tak best, u got my number. i owe u my ears...dah dekat nak dua jam ko dengar cite novel kak sha semalam:P

cik ieza said...

sabo cik miera oii hihi...haish sgt la stress kalo akak yg kene hu3 =P sebab tuh xleh jadik cikgu =)

FarhanaDr said...

Wahhhhh.. Sangat2 bad day.. Bersabor ajek laa.. Tapi.. Kalu saye pon belum tentu saye leh sabor.. Hoho..

diLL said...

waaa.. dpt bygkn kegarangan sis! sis! miss u larh! ;) uhuhuh.. mmg bad day betol.. tp mcm kelakar pown ahaa... nk gelak.. ihihihi.. jgn marah! mwah!

beautiful_rose said...

huhuhu sabar jelah....
aku jugak kadg2 akn mengalami bad day y sgt x best.

♥ Xett Hereen ♥ said...

huk aloh,
dasat sungguh kejadian hari neh.
sabo k .
huhuhu~

=P

tpi hari neh mmg agak bad day gak la.
haihhh~

mier@merr said...

Lelaki Ini

~sabo...sabo... :)

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~haha...mmg nga nyanyi pn lagu tu..

noe wat sis..
pg td masa bgn tido...ai cbe mengingati novel pe ai bc smlm..siyes sgt novelll kisah itu ..teringat2 kisah novel kak sha tu...

mier@merr said...

cik ieza

~kak izah...hebat kan cigu??? wee~

mier@merr said...

FarhanaDr

~haha...masih besabo..

mier@merr said...

diLL

~mich u too dear.

cet..busuk je gelak kt org..

mier@merr said...

beautiful_rose

~sgt tak best ok...

mier@merr said...

♥ Xett Hereen ♥

~bad day sedunia..ha.ha

*SiRibenMerah said...

I kt sknc..
nnt u email i yek kat iyramutalib@gmail.com..

*SiRibenMerah said...
This comment has been removed by the author.
LotsOfLove-Pearls said...

waaaaaaaaah..
betol2 cobaaan..

esok lusa mesti hari yg sangat baik...

tunggu hari baik itu.
hehehe..

Irtiyah said...

Salam

Tapi still maintain cute kan? ;)

mier@merr said...

*SiRibenMerah

ok...

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~hehe...harap begitu

mier@merr said...

Irtiyah

~haruslah..haha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!