nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

Contest Gambar Best by AsaDa


hari adalah mendung
best kan if dapat tido
siyes ngantuk kat skola tadi
da la satu kelas je rini
nasib la musim world's cup skang neh
so alasan tido lewat sebab tengok bola boleh digunapakai
haha.

****

ape aktiviti untuk petang ni ek?
klau tak ujan..
rasanya aku nak g jog kat water break
mesti sangat best
jog tengah laut
pergh.



petang semalam ujan
tak dapat jog
so g jalan jalan cari makan je


entah nape petang semalam rasa nak sangat g tepi pantai
so..destinasi bajet kita kali ni adalah restoran Aliah di Pantai Cenang


angin adalah kencang semalam
laut sangat bergelora
ombak deras menghempas pantai
wah ..ayat... xkuase mak..

:::::::::::::::::::


sungguh tidak menyangka aku terjumpa seorang teman lama masa belajar kt utm dulu
oh...patotla ati digerakkan untuk ke situ
membe ni datang untuk berkursus
sangat suratan atau kebetulan


::::::::::::::::::::::

perut lapar.
makan jom!!!




oke.
da kenyang.
balik meh.


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

oke.aku berterus terang la
entri ini diwujudkan kerana niat suci aku untuk menyertai pertandingan
seperti yang tertera di banner di bawah


ok..
berikut adalah syarat-syarat contest


  • wat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..

sekian.
done.

8 comments:

ASaDa RyutaRo said...

wallaweh! tQ sudi join..

hoho~ sangat tak tau apa yang bakal terjadi kan. tak sangka2 leh jumpa.. cam jejak kasih lak. hihi =P

asada pilih pic yg kelima ea.. si gadis berjalan sorang2 d pantai. ngee~

gud luck! (^^,)

syuQ said...

tengs folo syuq (^^,)
keep touchin oke.. eh keep in touch! ;p

gudlak eyh! gamba yg terpilih tu ade seni..punyai maksud mendalam..
org buta seni je yg ckp x best XD

fiD said...

cikgu...

apehal ek macam lame xupdated?

ke system blogger ku punye x betol???/huhu

erm, seriuz, cantek2 pic2 tu... aman dan damai, cewah!

btw, gud luck yerk!

maCy said...

ayt asada agak.. errr

haha

gud luck! :D

HonEyBuNNy said...

good luck....;-) bestnya..lma sudah xg jalan2 pantai...

fndrocka said...

betull..ssempena world cup boleh jadikan tgk bola sebagi alasan bangun lewat..walaupun kadanng2 tak tengok pun..keh3

Terbaru : Dilemma Wanita Gorjes

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

fuh-fuh... jampi sikit..

gud luck !

miss lolly a.k.a luvfareda said...

gud luckkkkkk

air bandung beshhhhhhhhhhhhhh

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!