nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, June 23, 2010

cinta cyber : percaya ker??



Di dalam hatimu
T’lah aku temukan
Arti kebahagian
Bersama dirimu
Aku merasa berarti

Sanggupkah dirimu
Untuk bertahan
Hingga waktu tak berjalan

Mencintaiku
Walau bintangku tak terang
Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini

Betapa hidupku takkan pernah sama
Bila kau tinggalkan ku
Tetaplah disini saling memiliki
Selama-lamanya

Tiada arti semua bila kau pergi

Genggamlah tangganku dan peluklah diriku
Saatku jatuh nanti menangis sepi

Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Cintailah aku sepenuh hati
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini

Tiada arti semua bila kau pergi



~sedang melayan lagu ini~


lirik lagu ini telah berjaya menyentuh jiwa ragaku

hehe...


dia hadir dalam hidup aku tanpa pernah aku menyangka..cara pertemuan yang tidak pernah terlintas dek akal... aku memang menyangkal abes-abesan dulu..memang sangat menolak cinta cyber neh.. konon berani kerat jari ar takkan jatuh cinta dalam dunia maya nih..konon je la...aku taknak la jari kena kerat..hee~ cane aku nak menaip nnti...aku tak blog2 nnti korang rindu-rinduan jadi kenang-kenangan lak...haha...


di daerah mana aku bertemu tidaklah penting...tp sungguh. cinta dari alam cyber sesuatu yang cuba aku elakkan.. tpi nyata.. Allah lebey bijak membuat perhitungan... hati ini didetik sekelip mata.. terlalu mudah... dan tak disangka.. segalanya seperti apa yang ada sekarang... alhamdulillah.. Allah menganugerahkan kebahagiaan ini untuk aku..seperti yang pernah aku impikan... dia hadir membawa bahagia.. walaupun permulaanya sangat perit oo.. bukan senang nak membina kepercayaan..suda la cyber..jauh la pula... kedah ngn pahang...jauh.jauh.huhu..rindu oke.

minggu depan

genap setahun

perhubungan kami

mak abah da jumpe

respon : positif :)


family dia aku da jumpe

respon : juga positif.

alhamdulillah

semoga sumenye dipermudahkan

Syed Muhamad Hamizuddin

love u

so much.

:)

6 comments:

.ieLah. said...

yeay yeay miera nak kawen! ;p

~LP Lum~ said...

salam miera~

ppeerrgghh.... jiwang sungguh budak kecik nie eik?? :)
apa pun, semoga miera berbahagia di samping si dia yg tersyg... :)

cahayachenta said...

wahhh... bestnya...

dont worry... kena ingat jodoh ada di mana2... kadang2 kat perhentian bas pun boleh bertemu jodoh kita kan...

alhamdulillah... semoga perhubungan kamu dgn dia akan sampai ke jinjang pelamin... amin...

azuan said...

jodoh di tangan yang Maha Kuasa..semoga bahagia huhuu

anonymous said...

alhamdulillah...~tahniah2...

farhada85 said...

aku pon terjebak ngan cinta cyber ni..tapi sesungguhnya aku sangat cintakan die lebih dari cinta realiti..pelik2~ ke aku da gile??huhuu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!