nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 18, 2010

menarilah tanpa henti~


yeeeeehhhhhhaaaa.....
tulun.tulun.tulun.
sedang mengalami angau petala ke 9

nyampah tak?
sumpah nyampah giler dengan pernyataan seniri,.,.
hoi..macam la baru semalam ko bercinta
yang tetiba angau cap sipot sedut ni apesal?
dah,,,dah..syuhhh..syuh...
sepuk kang.. jadah la angau pepagi buta ni..
g tido ar...

ok..aku da mula mencarowt marowt tak tentu hala..
aku rindu
rindu giler..

rindu sape?
jangan tanya
rindu sape?
eh..nk tanya gk?
sekeh kang..
hmmmm...
jeng...jeng..jeng..
oit..oit..
rindu kt blog aku ni la...
d berhabuk bersawang segala bagai
rasa cam nak menaip je tanpa henti
tp macam tak tentu hala...
jari masih belum berhenti
menaip tanpa arah tujuan
cuba menghidupkan semula jiwa seorang blogger yang hampir mati..
layu
terkulai...
tak tahu kemana pergi
cuba berulang kali
menulis di layar maya
gagal
sumbang

harap cubaan malam ni berjaya
walaupun ape yang tercoret tiada makna
kosong
tapi tulisan tidak lagi kekok
tidak lagi taip dan padam
taip lagi..dan padam lagi..
kali ni jari terus menari..
mengalun rentak tak berirama


jiwa berbunga bahagia
hati berbunga cinta
lalalallalla~

paham tak ape aku cuba sampaikan ni???
tak paham?
mencarowt?
hahahaha...

aku pn paham
da la..
g wat keje korang..
tah pape je tulih..
tata~

salam..
krroohh..krohh...

Free Signature Generator

8 comments:

.Huda Luna♥™ said...

dah

jgn buat blog bersawang dh tau

mier@merr said...

no komen...wahaha

mamai said...

gila lama tak nampak kamu

AfhamFahmy said...

selamat kembali.. :D

~LP Lum~ said...

salam miera~

WELCOME BACK!! :)

hehehe... phm keadaan miera yg ngah berbunga cinta hingga kan menari pun nmpak sumbang langkahnya kerana atie sedang menari irama cinta yg penuh keasyikkan... :)

Razman said...

igt aku lg?haha

Pocket said...

biarpun merapu tahap gaban,
tp somehow pocket paham,
sebab kalau dah lama tak menulis,
nak start balik tu jadi mental block jgak tuh .. huhuuuuu

so truskan menulis yer dik..
moga kami tahu apa kabar keter kamu yg jadi target kanak kanak ceria dilangkawi sana :D

Si Pemburu Bintang said...

just waant to introduce my blog.. anyway hope u have found your true love

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!