nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 5, 2009

sila jangan buat perangai sipot sedot lagi




aku kembali
mekaseh ye untuk yang wish besday
untuk yang bagi adiah kat fesbuk..syg korang lebey
tapi kalau bagi adiah betol aku syg korang lebey2...ehe
ada yang rindu aku tak? adeh...
mood macam sipot sedot skang nih
sebab da dua hari laptop berperangai macam H*R*M
lembab cap cipan tenuk
mula la nak nyumpah seranah
asek sangkut-sangkut jek
aku da belai-belai
cakap bebaek pon lagi nak carik pasal
kasik can aku hapdet dah ar..
streamyx xcarik pasal...laptop lak wat hal..
tak dapat nak melawat ke blog korang juga ..huhu...
huh~huh~

nasib baek mak pandai handle mood cap sipot sedot aku ni
hehe
dengan tetiba jek mak ajak pegi makan pizza
wah... lupakan laptop.. lupakan diet...
pizza time..!!!!!!
sesampai jek di tesco.. aku sedikit rasa macam.....
tak tau nak cakap macam ape...

mak : jom teman p beli barang sat
aku : ok..nak beli barang pa...?
mak : adalah... sket ja..

alamak....terlupa plak nak snap picta untuk korang lihat maksud sedikit tu..
perut da berjoget-joget mintak diisi..
kena lak tolak troli yang PENUH berisi barang
mungkin itu adalah yang dimaksudkan dengan SEDIKIT
eccehh....patotla mak baek semacam nak belanja pizza
wawawawa.... joget lambak!!!
maka hanya ini yang dapat aku bagi untuk tatapan anda
hahaha... burppp.... oppss...


kelaparan memang berjaya wat aku lupa segalanya... ekeke...




sebenarnya semalam maw stori pasal kek
tapi perasaan nak stori da terbang2 sebab lappie ku ini...
jadi maw cita ringkas2 jek..
yeah...ini la kek nye..







wahaha....best...best...
dapat kek besday
sungguh unsangkarable...
thanx again untuk kamu...
suda belanja big apple.. belanja kek lagi... anta kat uma lagi u...
sungguh eksaited petala kelapan!hahaha
esok besday kamu..tapi kamu tade di sini lak...
hmm..pas balik nnti kite celebrate untuk kamu lak yer... leh ronggeng ngan kete baru kamu..
ekeke...

THANX FREN!!


notaditumit : ku rindu 'dia'... uwaaa...sila muncul di depan mata sekarang!!!



Free Glitter Graphics

Free Signature Generator




21 comments:

anonymous said...

kecing~!!keccciiinnngggg~!!!...kecccinnggggggggggg~~!!!!

maaf org yg kamu rindu tu sy x dpt bawakan utk muncul di depan kamu...jurus saya x menjadi....wawawa

P/S: pi la sana jumpa dia...cet~

anonymous said...

wah wah wah...da lama x dpt 1st kat page ni....yeay~

anonymous said...

yeay lagi....

anonymous said...

hahahaa i'm da king!!!

sI tEDI said...

wah! excited giler org yg first ni.. hay anon!

wah! miera... cantiklah kek.. macam terbahagi 2 gitu

fiD said...

nape x ajak aku sambut , hmm =(

LORD ZARA 札拉 said...

oit~

rindu siapa?

nak kek gak!!

Hisham said...

salam...epi belated bday...onsya allah ade la nti tu dpn mate u...aminnn

beautiful_rose said...

wahhhhhhh kek itu nmpk sedap lorh..kalo aku,mmg lupe daratan lupe lautan la,jgn kte nak diet da time tuh.cuti diet! =p

ashie023 said...

x sempat aku nak tgk pizza barang sekeping dua..dah abis tinggal kuali je..tsk tsk..<-cam boleh makang pong..ahhaa

told la hejauw said...

weh lapo tetibe...
ish hajat ko nk kurus xtercapai la cani hahaha

mier@merr said...

anonymous

~kan sy da gtau nk g sana 24 hb.. lamanya masa berlalu..huhu...

~hoi2..meroyan ke ape nih... byk giler komen.... da lame xmendominasi la tu...ekeke

mier@merr said...

sI tEDI

~eksaited terlebey suda dak anon tu...

~santekkan??? sedap ooo....hehe

mier@merr said...

fiD

~alala..ko dtg kedah la yer 8hb ni..kite smbut lg sme2..hehe

mier@merr said...

LORD ZARA 札拉

~rindu chenta ati ku la..hehe,..

kek da abes...ihik..

mier@merr said...

Hisham

~rindu...huhu..

ngade tol...lempang diri ini skali...hahaha

mier@merr said...

beautiful_rose

~haha...aku ingat lagi kat lautan tu...tu psl bg sket kt jiran sblh..klu ikot lupe dunia... mmg sume aku bedal..haha

mier@merr said...

ashie023

~ntah ko..ye2 je nk tgk..ihik

mier@merr said...

told la hejauw

~haha....azam thn dpn la pulak yg tu.hehe

penjenayah merah jambu. said...

ade cake!!


happy belated birthday!
(nanti birthday saya,sy ade dinner,weehee,nebes-nebes!)

fiD said...

ha 8 nie? tu besday aku la kak mier, heee

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!