nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 8, 2009

plizzzz... saya nak jadi model~



hai korang!! nama aku cik teh.... anak c babu..
cita-cita aku ialah ingin menjadi seorang... eh salah..seekor model terkenal..
bos asek kata kat aku jangan pasan je.. mimpi siang hari.. huh~
da la kedekut..
aku nak masukkan muka aku kat sini pun tak bagi
bos kata nyemak blog dia je
cis ko bos,...
..mak yang ajar suh aku suh amek kesempatan time bos bizi..
mak kata kata pagi tadi bos dapat kol
bos bizi sampai minggu depan kan?
bos kene ganti kelas tusen intensif kimia form 4 n sains form 2 kan?
abesla ko bos.. tergolek la ko stadi malam ni..

aku dengar bos cakap tadi
kelas mula arini sampai la isnin depan
kul 8.30 pagi - kul 1 ptg
kah3... bos kena bangun pagi!!

ok la..
malas cite pasal bos
nak letak gmbar aku lah
korang rasa aku leh jadi model tak??
hahaha




gaya seksi ku..auuww.

meooww..


ku rindu padanya~

oit..blom posing arr

ni ngan adik aku
dak tom
bos cakap badan itam putih cam kucin lam tom n jerry




notaditumit : bos da bising tuh
tapi bos pesan nanti dia lawat blog korang
skang lom sempat
bos kena stadi.. haha
pastu kena ngaja
pastu kena stadi
pastu kena ngaja...

bos pesan lagi :
jangan lupa vote bos untuk ini


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator






31 comments:

Boneka tak sakit said...

malu2 tapi mau
macam aku pada kamu
hahaha
tiba2 terbuat lirik lak hahahahahaha

fiD said...

kucen tue boleh masuk pencarian model catwalk kepade kucing2 len,, heee

Hisham said...

boss..ari2 mkn lampeng je..nk friskis..xpun whiskes..tp kalo boss nk ng whisky leh gak...hehe..meoww

imHepPie said...

nk jdi model??cukur bulu kaki dlu

ashie023 said...

muke camgini ensem, bos ko x bagi masuk blog dia..aigooo..
cik teh erk nama..lawa jugak..aku nye kucing yang x bernama nih, nak bagi nama ape...kucing aku dah sebijik cam ko punye nih...tp ko punye ensem lagi...hehe

anonymous said...

nape muka ko ngan bos ko sama je...xde beza seyh~hahahaha...

kem salam kat bos ko...wat keje bebaek pesan kat dia..

:-p

sI tEDI said...

ha ha ha... comel!!

xsakit ke dia dok kat pokok tu!
siap berebut2 lagi>> ekkekeek

comel!comel!

jane said...

ingt ke ko yang td gmbr tuh..haha

larixxxxxxxxx

Pocket said...

Pernah dgr urban myth mengatakan kalau tangkap gambo kucing, kucing tu akan mati seminggu kemudian?

ini masanya utk membuktikan urban myth tu memang myth yg tak leh dipakai langsung!

memoga orang tak percayakan lagi mitos itu sama seperti mitos bergambar bertiga tu.

heheheh:)

comeynyer kuching diaaaaa, nak jadi kucing lah cenggini :D miow miowwww!!

LORD ZARA 札拉 said...

bleh~

hahaha~


err..perlu agency tak?

fathiahRAIHANA said...

ana na jd fashion desiner ,
kang akak booking tmpat seksiap ya
utk kucen sexy nieh ,
kehkehh .

SHiKiN said...

mmg model sejati...

told la hejauw said...

yew..ko la model of da year hahahha..

GhOsToNe said...

hukhuk...

baguih lew model tue...

follow jekw arahan bos diew!

bagus2!!

beautiful_rose said...

cumelnye...........nk pinjam buleh? =p

~LP Lum~ said...

comeynye... :)
2 aje yg nak ckp...
miera dah xcomey dah...
kucing 2 laie comey... :p

mamai said...

pakcik nak yang kecil comel tu

cik CumeY said...

hahahaha...

cumel bos kucing...


ehhh...harap maklum..typing error..

cumey kucing boss...

ahaks!

gud luck bebeh!

Arief Arf said...

kucing tu boleh pergi jauh tu.
catwalk konfem hebat.
haha

X)

BuLaN iTu aKu said...

cuba ko pakaikan skirt kat kucing tu tentu cute

.millalara. said...

wahhhh.. gaya sepoloh markah suda! cik bos kna tambahkan pnghayatan mereka ya. feel biar mantap oh! kompem leh g jauh.. lalalalala~

Fatt Chin Choy said...

oh kucing adakah ko betina? sudikah ko menjadi buah hati ku?

Mr.Clive said...

haha
lol

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

alahiii...sangat comey....

comey lagi acu yanie kan?

hahahhaha

cHeRyNa PiReS said...

hamboiiii...betina ke? meh sini dok ngan bulu. dia pon suka tangkap gambar. skang dah jadi mat kamera, lentok sane sini.

boleh tak kita berbesan miera?:P

LotsOfLove-Pearls said...

ceritera tentang kucing lak..
huhu..
ingatkan kisah saper..
hehe..

*lawak komen Sha..
haha

mello said...

ahahaha kucen pun bleh gak jd model eh? comel je

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.waaaaaaaaa kenapa i x suke kucen ekk :(

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

comelnya...


posing seksi gitu..

HonEyBuNNy said...

kucing pn pndai posing kan..ihihih

Dak Wan said...

Kucing comei nie :) Bak mai boleh? Hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!