nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 7, 2009

ikatan cinta perlukan kimia?





eh...sape tu? merr ke tu? ke miera? eh...merr ngn miera bukan orang same ke?
hahhaa.... melalut suda... jadahnye pomot muke sniri tuh? nak wat kontez kira jerawat tersembunyi ke? ngeh3..takdenye tersembunyi..sumenye terpampang jelas kat muke tu.. xde jerawat di sebalik idung...ekeke...saje nak tayang tudung baru mak aku yang aku rembat..hehe...

sumpah aku ngantuk gile masa taip entri ni.. tapi kena ajar adeq kimia coz sok dia ada paper kimia..SPM...subjek fevret aku dulu ... tapi da kurang igt... so aku pun mula la perah otak balik nak mengingat segala jenis ikatan cinta dan perkahwinan... eh salah ikatan ionik n ikatan kovalen sgala... agak berkarat gak otak aku sebab da lama terdedah dengan udara dan air.. jadi aku rasa perlu melakukan proses penulenan yang menggunakan kaedah elektrolisis bagi mengurangkan atau menghapuskan karat yang terdapat pada otak aku ni...hahaha...agak kekimiaan disini..cikgu zara.. klu ade fakta yang salah sila betulkan sebab aku da lama xbelajar..masa dekat u aku main2 tajuk ni..eh...ade ke blaja? subjek ape eh? kimia tak organik kot...ahh..ape2 je lah..... pening2... nak ngajar nanti maw tgolek aku nak stadi balik...hahaha...


***

okla..da gelong..sambung ajar sket lagi..pastu aku p bummmm....zzzzzzZZzzz......

to kak mel
thanx for da card
da smpai pagi tadi lagi..hehe...
yess...purple lagi...!!!!
i loike....
ade sape2 lagi nak bagi tak??haha


notaditumit : tetiba tingat adiah untuk pemenang 11111 belom di pos...
sabar ye sis... akan ku coba secepat mungkin.




Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator

Free Signature Generator




25 comments:

anonymous said...

eh sayang...kamu da kurus la....weeee~

anonymous said...

yeay~ 1st lagi

anonymous said...

kecing...kecing...kecing...weeeeeeee~~~~~~~

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.amboii
.rembat tudung mak heh ;p

sI tEDI said...

alahh.... menyampah i tau.. bila sebut pasal hadiah ni!!!

hadiah yu lom pos!
:P

BuLaN iTu aKu said...

manis nye kamu mcm gula

GhOsToNe said...

huhuh...

kire betoi lew sume tue...

hahaha...

ak sgt benci kimia dulu...

hahahah!!!

Hisham said...

cinta perlukan penghayatan,,,hahahaha
elektrolisis pn xperlu...
!ni pic promote ke???bape rm hantaran ni???

told la hejauw said...

cehhh..ko mnt kimia...kimia hnya membuatkan ak slalu bermimpi lam kls hahaha...

Hanida Lavida said...

yer cinta perlu bahan kimia.

contoh paling senang,
kalau 1 molekul oksigen tak campur dengan 2 molekul hidrogen takkan jadi air.

eheh! betul ke? i lupa sudah formula kimia paling senang.

hans said...

cikgu kimia oit...
hahaha
gilalah ingat lagi ko benda2 kimia tu

imHepPie said...

aku lemah btol kalo bab2 kimia nih

Dak Wan said...

Salah tu merr..... ikatan cinta perlukan TALI!







Hahahaha.Larik!Larik!

.millalara. said...

tak suka kimia ohhhh~~~~ otak tepu jiwa lengai sudaaa..

beautiful_rose said...

sirap + gule =air sirap

ade kaitan dgn kimia ker? =p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

patut la mcm makcik2...hahhaha
dia rembat tudung mak dier ghupe2 nyer

kekkeekke

cHeRyNa PiReS said...

yup...kak sha pon tak pos lagi benda2 yang berkenaan. adoiii...terlalu busy! akan ku poskan buatmu my sis:)

nursarah87 said...

my sis call dr asrama, bgtau dia ada paper kimia today...i wish her luck!


aku tak suka kimia, tp result kimia aku SPM adalah terbagus antara subjek sains tulen...muahaha!

LORD ZARA 札拉 said...

mel kurus siot!!

=]

jeles2~~

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
Subjek Kimia dulu aku kantoi exam..
Cis tol ar..
Tu ar memain jek masa kecik2..

Hebat ar you.. Terer Kimia..

*Tak nampak jerawat pown...

mamai said...

bila kita belajar untuk lulus periksa memang macam tu cepat lupa...

~LP Lum~ said...

huhuhu...terasa mcm msuk kelas kimia smula bile bca entry miera yg kekimian nie... :)
sok2 wat lak entry kefizikan ataupun kebiologikan... ;p

ps: ska wat donno aje dlm klas kimia dlu sbbnye cikgu yg ajar 2 xbez... ;p

UglyPooh said...

oh...sgt tk suka kimia dulu.
tp kt universiti trambil chemical eng. jgk...hehehe. apa yg kita tk suka tu la yg kita dpt last.cehh

SHiKiN said...

ad beberape mende nk tulih:

1..anda suda kurus
2..sy x suke kimia hehehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

macam ada hutang jer...hehehe..

dah email lum address ?
tp lepas 14hb yer..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!