nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 20, 2009

SiApA yAng KeNa!


saya rasa macam sangat baik hari ni
tengok-tengok!! lihat-lihat!!
kalau baik saja mesti nak cakap guna saya
saya rasa macam saya sangat sopan begini
auuwww
ekeke
oleh kerana mood arini adalah baek
maka dengan ini saya rasa maw memberi hadiah
oh.. saya bukanla hartawan.. dermawan.. jutawan..
saya cuma jelitawan yang tidak seberapa
haha.. pangggg!! perasan la awk miera!! diam!
pegi tido sekarang
hikhik



lalala~
maka dengan ini gak saya nak mengistiharkan
esok adalah cuti!!
haha... bukan..bukan...
saya nak bagitau kat suma penduduk si pening lalat
bahawasanya dengan bermurah hati
saya mahu memberi hadiah kepada sesiapa sahaja yang menjadi pelawat ke

di belog saya ini
hah..nampak itu??
arakian.. oi ...klasik gile.. hehe
justeru.. sape yang da berjaya menjadi pelawat ke


sila print skrin macam ni



dan wat entri menyatakan kejayaan anda itu
then nyatakan kepada saya di shoutbox @ komen
tepekkan hasil print skrin anda juga...
saya akan menghubungi si polan berikut untuk penyerahan takhta
eh..bukan lagi..
penghantaran adiah..
hehe...
boley begitu??

korang jangan nak ngade2 refresh bebanyak kali eh..
saya mintak tulun enche nuff nanti..ehe



ish..aku lempang gak dak sewel kat atas nih...hishhh..
oppss..terhilang kesopanan saya.. ihik

notaditumit : sebenornye aku nak wat untuk hit 010000 ritu..
tapi bizi sket masa tu...tgk2 da lepas..uhukk... so..lajak la sampai 011111..
haha,...yang penting hari ni ku rasa senang hati!
wee~~



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter GraphicsFree Signature Generator

39 comments:

enuLwanie said...

jaga-jaga..
nnt sy selalu jengah blog ni!

jane said...

aku nak jugak hadiah walupun aku tk jd yg ke tut....huhuhu

sI tEDI said...

okey!! aku skodeng! ekekekeke

Pocket said...

sempat sempat!
buleh nak usaha nih :D
besok ker lusa gitu sampai la tu :)
harapnya pocket yg menang,

nak mintak adiah yang free buleh?
Kiss ker,
penampor ker,
salam cium tangan ker,
sigung kat dagu ker,
cubit pun buleh:D
tak pun tarik ambut kasi letup letup tu:)

(Pocket menggatal yer... excuse me)

Razman said...

nti dh dekat btaw..aku F5 byk kali...

mier@merr said...

enuLwanie

~haha,...sila2...

mier@merr said...

jane

~aku kiss ko nak..haha...

mier@merr said...

sI tEDI

~okeh..kita wat tukar2 adiah nnti..haha....

mier@merr said...

Pocket
~kamu wat sy tersenyum...wakaka..

~babap kang...

mier@merr said...

Razman

~haha... taknak gtau... :-p

nursarah87 said...

alamak..aku selalu tak alert dgn nombor!huhu

mamai said...

hadiah apa tu nak juga

mier@merr said...

nursarah87

~ahhh...ko mmg,..haha..

imHepPie said...

alaa pasni balik kmpung xle on9 lak..mlepas lgi

mier@merr said...

mamai

~hehe...adiah nnti la gtau... :)

mier@merr said...

imHepPie

~hg mai uma aku je la mimie.. aku blanja kt tesco..hahakz

Melz said...

hehehe nak kene selalu tgk nie !

anonymous said...

sy xnak hadiah tu...sy nak dak sewel cam kat atas tu...adeyh~tarian poco2 ke apa tuh?wawawa

cHeRyNa PiReS said...

empat sempat!
buleh nak usaha nih :D
besok ker lusa gitu sampai la tu :)
harapnya pocket yg menang,

nak mintak adiah yang free buleh?
Kiss ker,
penampor ker,
salam cium tangan ker,
sigung kat dagu ker,
cubit pun buleh:D
tak pun tarik ambut kasi letup letup tu:)

(Pocket menggatal yer... excuse me)

---> ini yang buat kak sha nak menang nieh. ampesh...ampesh...taknak bagi pocket menang!!!!

mier@merr said...

Melz

~haha...sila2...

mier@merr said...

anonymous

~lempang nak?

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~hahaha.... caiuyuk kak sha... i kiss u manyak2...wawawa

told la hejauw said...

komen ak same cm razman...siler scroll ke ats hahha

Fatt Chin Choy said...

aku x sesuai dengan gadis 11.11 ni
tu ramalan bintang
ahaks... syirik2

mier@merr said...

told la hejauw

~lalala... xde keistimewaan utk ko..haha...\
utk razman bley dpertimbangkan....ekeke

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~haha... dgn 04.12 sesuai tak?? :)

syaf said...

aku akan menanti saat itew

Hisham said...

grab je ...jgn tggu lame2...tau x citer pasal rumput??

Melissa Rosila said...

uiks! kalu x dpt adiah yg ke 11111 tu pon, ade adiah lain utk akak kan??
kuikuikui~

mier@merr said...

syaf

~haha....truskan menanti :)

mier@merr said...

Hisham

~slh msuk comment la kamu,..hihik...

~erm.... bkn dia memilih.. tp hati blum tbuka...

mier@merr said...

Melissa Rosila

~haha,...ntahhhh....!!

Jard The Great said...

adiah sagu hati takde ke? ehehe

LotsOfLove-Pearls said...

banyaknya nombor itu..
kalau aku menang itu kebetulan..
hehehehe..

joegrimjow said...

entah sempat ke ntah tidak

mier@merr said...

Jard The Great

~ahakz...kamu dgn adiah mmg cpt yer...

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~ehe,..xjauh da tu...

mier@merr said...

joegrimjow

~lom cube lom taw..ekeke

JMR said...

tiap masa le kena jengah cni..hehehe

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!