nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 15, 2009

saya sudah..anda??


Click Here 2 Get Free Comment Pics

haipp kawan2
aku lam mood hepi arinih
walopon sedikit macam cbuk
macam je la
haha
mata aku tak sepet lagi dah
yeay~!!


hurm...sbnrnye smlm nak wat review pasal 2012..sebab aku dah g tgk sabtu baru2 ni..
tapi.. ketiadaan mood yang menghilang tanpa jejak membuatkan haku tidak menjadi menghapdet dengan citer tsebut.. lalu keluarlah entri yang konon konon sedey ntah hape2.. tapi pasal nanges tu btol.. cume aku tak la sedey mana pon.. mayb mgeluarkan air mata dengan penuh emosi tu hobi aku dan merupakan juga bakat tak terpendam... aku mmg mudah menanges walopon tgh hepi.. kadang-kadang nga nanges2 pon..aku xde hal la untuk membuat lawak yang tak lawak sgt dan membuatkan membe2 aku cam rasa bersalah... nak gelak ke tak nih... aku nga nanges... tapi takkan dorang nak gelak guling-guling...ada gak yang kene lempang kang.. hah... emah.. ko jgn nak wat tataw... muke kontrol gelak ko tu yang aku xleh tahan... ngeh..ngeh...

aiyok..lencongan suda berlaku.. aku nak citer pasal stori 2012 tu...jauh pulak peginye...erm.. aku rasa ramai yang da tgk kot.. tapi tak kurang gak yang belom tgk kan... so aku bkn la nak cite sinopsis ke ape.. sila pegi tgk sniri..hehe..ni cume pendapatan peribadi aku..

ok..aku rasa maw bagi 9/10......ok tak?? nak taw ok ke tak.. tgk la yer...ahah... tetap nak suh korang tgk...

kalau dari segi teknologinye dan efeknye...sememangnye la wow...!! runtuhan bangunan.. peralihan kerak bumi... rumah2 ranap... gunung berapi memuntahkan lahar... tsunami yang hampir setinggi everest.....mmg mantap lah... itu baru sikit klu nak dibanding dgn ape yang digambarkan dalam al-Quran... lagipon klu citer ni nak tunjuk satu persatu... anak2 kehilangan ibu sume tu.. maw doblas jam tayangan..hoho..


musnah

tu antara kawasan tertinggi kt tibet.. tinggi kan tsunami ni..


dari segi efek.. mmg aku bg A..:)

erm... tapi lam cite ni.. aku lebey suke nilai-nilai murni dan kemanusiaan yang cube disampaikan... erm...aku ckp xmo gtau jalan cite kan?? erm..tapi nk stori gak sket pasal dr.adrian helmsley ni... wuu...aku sgt suka beliau... adeq aku nak ckp sasha lagi hemsen ke lantaklah... saintis muda nih sgt la humble orgnye... dan mesra rakyat.. tak memandang pangkat.. sesape je pon dia suh panggil adrian.. takyah pggl dr segala...


yang kanan skali itu adrian


erm...xleh tulis byk2...nti aku terciter gk kt korang... hehe...tahan..tahan...

>> nilai kasih sayang lam citer ni sungguh wat aku tersentuh..

sangat kaya kasih sayang ok citer nih... sanggup wat ape pon... demi yang tersayang..
terharu... sungguh byk air mata aku untuk ini.....




tapi kan......part plg best masa si tamara tunjuk F*CK kt pakcik tinju gemok tuh.... padan muka...hahaha.... satu panggung tepuk tangan... puas hati aku..wahaha... tiada nilai murni langsung kamu amira.... tidak patot begitu.... tapi aku rasa korang pon akn punya pandangan yg sama... sila tonton!!! haha...promot lagik....

erm... da la.. xeh citer lebey2..nnti abes sume aku sori kat korang,... x suprise larrrr....haha...


peringatan : unsur tidak logik juga byk... kanak2 perlu dibimbing yar... kiamat adalah kiamat... the end of da world.. xde yang akan slmat.. sehebat mana pon bahtera yang dibina... secanggih mana teknologi yang diguna.. sebijak mana pon manusia,... jgn lupa... Allah itu maha kuasa.... kalau suda sampai waktunya.... dudukla kita kt ceruk mana pun..sembunyi la kita kt celah mana pn... tetap...takkan ada yang selamat tanpa izin dariNya.... sekian...... the end~~



hehe... panjang la pulak aku ngarut.itu belum citer sinopsis ke jln citernye lagi...mahu pakej 3 hari 4 malam korang bc neh...haha....setiap orang ada persepsi sendiri.. ni hanya sebuah pendapatan dari aku... :)
sekian~


notaditumit : sape nak teman aku tgk new moon???!! .....hehe... sekitar alor star je k... :)




Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics
Free Signature Generator




43 comments:

Pocket said...

first ker?
claim dulu lah :)

imHepPie said...

ahhh x aci smua da tgk aku je lom neh

anonymous said...

second pun xpelah...dulu hari2 pun i first...daaaa~

anonymous said...

eh third la plak...wawawa~

Pocket said...

yeaaa!! first!!!!
okeh now come the real comment,
pocket nak gi tgk jgaaaaakkkk!!
sumer orang kato filem ni besh,
although pocket tak suka CG,
tp kalau tak nak CG dalam filem
sila lihat filem 'little woman' lah kan..

since anda juga menekankan,
CG nyer memang besh tp bukan tarikan
utama, tp emosi yg detayangkan tu lagi
besh...
membuatkan pocket rase cam nak tgk lagi.:)
n ofcourse nak tunjukkan jgak bakat terpendam mengeluarkan airmata pas adegan menyentuh perasaan^^;
hheheheh

mier@merr said...

Pocket

~haha..tahniah!!

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wuuu nk tgk ceta ni jgk T______T

mier@merr said...

imHepPie

~hah..cepat2 g tgk...hehe

mier@merr said...

anon

~ala yang... u bkn skli dua 1st... berkali kali kali.......haha

mier@merr said...

Pocket

~wah...bakat terpendam yekk..

mier@merr said...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

~sila2..tggu la pakcik hairi tu..hahakz

BuLaN iTu aKu said...

alaaaa tak berani la nak nengok cite ni 2012..
macam seram je....
kang buat insap kejap...
kejap je la.. eheheheh

anonymous said...

berkali2...kan kan kan....wawawawa

mier@merr said...

BuLaN iTu aKu

~x seram la... best...siyes....

~uish..mne la taw leh insap lame...hehe

mier@merr said...

anonymous

~nama xleh bleh..huh..

~hmm..kan..kan..kan.

cHeRyNa PiReS said...

tgh dok fikir bila nak tgk. macam tak sempat. nak tgk harinieh pon takleh. nantilah, mintak izin. takpun, kuburkan saja segala hasrat.

mamai said...

pakcik belum lagi la

Razman said...

cte la dr awl hga abes..aku xde mse nk tgk ni..

LotsOfLove-Pearls said...

Hi..
sebut tentang citer nie, i tak tgo lagi..
Dan tak akan tgo kot..
Haha..
Tapi menurut penceritaan kwn aku, dia kata citer tu mcm bosan.
Tapi tang efek tu dia kata memang hebat.

daripada 5 dia bagi 3 katanya dan yg Tamara bg F*CK tu pun katanya satu panggung tepuk tangan..

Adakah kalian berada di panggung yg sama..?
Hehe..

farah said...

err,

saya belum tgk lagi.

:(

fiD said...

xsempat tgk lagi la.. mm, cari cd pirate la, hhooh

google said...

pernah dengar ustaz memberitahu...

orang yahudi ini MENGKAJI al-quran dan dari al-quran mereka menterjemahkan ke bentuk hiburan utk melekakan orang islam....

mereka mencipta sesuatu...

buat cite bangunan runtuh... bumi terbelah .. dan semua itu ada dalam al0quran... beza nye ustaz mengajar mengaji..membaca dan tidak ada gambaran tetapi yahudi memutarbelit dengan cara hiburan... yang mana lagi cepat diterima?.. mengaji @ hiburan?....

tetapi kita seme anggap ianye hiburan.... memainkan emosi kita....

macam2 cara yahudi nih nak nyesatkan orang islam....

walaupun HORROR macamana cite pun... it's back to AL-QURAN.. yang baik tetap menang... btl tak??...

mana ada cite org jahat menang... btl tak?....

ntah le...

senang, panggil rda said...

Kenapa ada orang cakap tak best? So, I pun macam tak sure nak tengok ke tak. Haha.

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~klu xsempat g wyg..donlod je..kt tenet da kuar... :)

mier@merr said...

mamai

~xpe...mesti lama tygn neh.... :)

mier@merr said...

Razman

~raub xde panggung..hehe...
~nnti la..da lme sket tyg aku citer yepz..

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~jln cite mgkin slow sket ms awl2.. sbb dai kite selami sikap watak2 lam citer tu....


~kt mne2 panggung pon akn wat mnde yg sme.. siyes smart lah ms dia tnjuk F*CK tu...hehe

mier@merr said...

farah


~xpe..byk ms lg :)

mier@merr said...

fiD

~donlod udeh :)

mier@merr said...

google

~yupz... tpulang cmne pnerimaan kite cane..

~cume amek sbg pgjaran je... :)

~al-Quran tetap yg tbaek... :)

mier@merr said...

senang, panggil rda

~len org..len pndapat... so..kne tgk sniri utk pndapat kte sniri..hehe

sI tEDI said...

lom tgk! insyaAllah akan tgk!! :)

mier@merr said...

sI tEDI

~sila2... :)

Shahrin said...

aku tak tengok agi.... haa.. tunggu torrent la....

mier@merr said...

Shahrin

~haha..da kuar rsnye..sila donlod..hehe

anwaruddin said...

damn, nak tgk cite ni asek penuh je, bile la nak kosong wayang tu, huhuhu!

mier@merr said...

anwaruddin

~hehe... bulan depan lengang la tu... :-p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

dik
akak sudah tgk muvee 2012 ini

jom nengok new moon nak?

hehhehehe.....

mier@merr said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠

~jom...jom....

kak..blk la tgk kat aloq staq...

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

timaseh... dah abes baca rasa cam dah tengok..hehehe..

mier@merr said...

a.z.r.i.n.a.03.07

~hehe...lar..bkn cte ape pn..

cik EPAL said...

macam nak tengok cerita ni..

klik mister potato ;)

babymiLosh said...

yeah.. milla mengok 12hb ritu..

meleleh jugak la mengok.. tp setitis dua je la.. huuu~ btw,, part tunjuk f**k tu gila mencuit hati,, plus part yg si gemok gedempol tu nak startkan enjin tu.. *shut up!! uhuk3.. engine start* hoooo... gilaa mantap!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!