nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 30, 2009

tamatlah riwayat mereka~

.

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics


~salam~
hi korang2..

aku skang berada dalam mode kerinduan
uhuk
rindu sama siapa?













rindu sama c miko
ni suma gara-gara tengok si azeera
lam citer sumpah bunian tadi la ni
sampai ati dia handuh si mutiara yang comel tu
kejamm!!!!! kejammm!!!!!!

(azeera yang asbestos... si adam lak kene panah petir..huh)

oke.smbung stori
ni c miko aku

comelkan dia??
sob sob


aku suka tucen
dari kecik-kecik lagi
aku suka amat men dengan kucin
aku besenye bela sekor jek kucin dalam satu masa


1st.>>toty

aku syg gile c toty ni
masa tu aku skola rendah kt langkawi
evri morning
c toty musti anta aku g skola
da smpai pgar skola
aku papai kat dia
dia blk la uma sekucing2
(xkan sorang2 lak kan..da sah2 dia kucin)
aku blk skola jek dia da ciap tunggu depan pintu uma
huhu
tp satu ari
c toty x anta aku g skola pn
blk skola aku tros carik
merata ceruk aku carik
da 2 ari carik x jumpe2
da tataw nak gugel kat mana
satu ptg tergerak ati nak cek bawah katil
kt bilik blakang
dia ada kt ctu
nampak x bmaya sgt
mak ckp
c toty myb tmakan racun ape2
nampak mulut dia cam buih2
aku wat susu untuk c toty
tapi c toty da xde daya nk minum pon
lirih ati dengar c toty mngiau sgt prlahan
hmm....
tp nak wat cane
da smpai masa dia
c toty pergi gak esoknye

3 bulan lepas tuh
jiran bagi sekor lagi kucin
aku bagi nama c belang
sbb dia belang2..
aku x byk sejarah ngan dia ni
kejap je dia ngn kitorang
mati kene langgar
sedey lagi




masa darjah 5 lak
pak long bagi sekor kucin gk
kucin ni plg stylo
kecik-kecik lagi da nek feri
haha
jadi la dia kucin pulau
setakat naek feri 2 3 bulan skali dia da xheran
ihik
nek kete pon slalu
tempat pebret dia kt dashboard blkg r
eh..lupe lak nak kenalkan nama dia
aku bagi nama dia
dak ateh
sebab dia putih dari kapla sampi kaki sampai ekor sume
(tiap kali tgk dak uteh kat blog kakak tedi musti igt kt dia)
dak ateh paling lama ngan aku
btol la kot aku penah dgr kucin ada tujuh nyawa
da macam2 jadi kat dia
memang kebal tol
penah jatuh daripada bumbung
jatuh pokok
gaduh ngn kucin laen
terbabas lam longkang
kadang2
sampai patah kaki
kemek idong
rebeh mulot
idop gak
sampai tua kedut2 la dia still ngan aku
dia je tua..aku tak..
haha
dak ateh ni pemalu sbenornye
dia xnak ngn orang yang dia xkenal
klu kenal
mengada melebey2 la pulak
tapi dia blagak banyak
klu nak tido
musti maw tido tempat yg lembut lagi empuk
klu siang atas sofa la
sebab kitorang sume bergelimpangan kt sofa tuh
time malam lak
haruslah nak tido atas katil aku @ mak aku
huh
dak ateh ini sangat berlagak hokeh
maw tido dalam aircond
klu aku off aircond jek
mula la dia bising
kene sekeh skali baru taw diam
da sejuk cbuk nak share slimut ngn org
huh

mmm...
tapi...
apa dikenang yang da xde
dak ateh pergi jua
sob sob
sebab sakit tua agaknya
da mmg nampak la kedut2 di wajah tua dia tu
tu la
aku suh pakai olay xnak
bajet da putih xyah pakai produk pape r
haha
emosi aku cam tak menentu lak kan
:)


next
n da last
c miko

picta seperti di atas

c miko ni anak kepada c mikus
c mikus lak cumalah seekor kucin jalanan yang menumpang kasih
kt umah aku
satu ari
c mikus telah terkena buatan kucin len
sehinggalah
lahirnya c miko n da geng
da geng tu da d amek oleh jiran2 aku
c miko jek aku taknak bagi
c miko ni cacat cket


korang nampak tak kaki dia camne
dia bukan buat2 taw
memang kaki dia cenggitu
dia klu bjalan cam penyu cket
(penyu bejalan ke?)
lembab gilo
seret-seret jek
bagi tongkat tak reti gune lak kang
tapi klu lari
macam arnab
leh kawan ngn si jenab kak sha nih
ekeke
aku suka men kejar2 ngn dia
sgt comeyyy
ini pon buley tahan gak manja dia
da bese tido ngan aku
klu kene tido kat ruang tamu
memang dia bising la nak masuk blk
cian c miko
dia saket masa umo dia 2 tahun kot
buah pinggang dia x berfungsi
dekat 3 minggu dia tak membuang
korang leh bayang tak azabnye
erm...aku bwk dia g klinik
dia kene operate
mak da bayar sume untuk operation dia
mmm...
esoknye tu
dapat kol
c miko tak dapat diselamatkan


ya Allah!!
kami selalu berebut
nak balik cepat
maafkan sy mak
maafkan sy ayah

erk..itu iklan ingatlah orang yang tersayang.
huhu
da la

tamo citer lagi..
sedey amat la pulak
c miko
sob sob
~aku da tamo bela kucin~




notaditumit : sok klu xde pape hal
aku kenalkan korang ngn c ****
~identiti dirahsiakan smpai satu tarikh yang akan ditetapkan~
tata
~salam~



Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

31 comments:

Ries Lee said...

rindu kucing yer..

babymiLosh said...

alololo~ sgt kesedihan jugaa... si miko kategori KKU (kucen kurg upaya) la ye? ouhh.. lglah btmbh kasihan :(

sgt3 sadisssss okeh kematian mutiara! itu azeera mg sgt2 gilak punya olang haaaa!! grrrrrrr~~

cHeRyNa PiReS said...

glamer jenab ku disini. bulu sudah jeles...sbb dia pon baca blog jugak!

* dia akan duduk atas keyboard dan pandang2 benda gerak2 dalam pc nieh time blogging...so susah betul nak tinggalkan komen!

jangan risau adikku. kadang2 pengganti nieh datang macam2 cara. akak dulu menangis juga di kala kehilangan koko dan ferdinand. skang lepas bertahun2..akak jumpa bulu...:)

mamai said...

waaaa sedihnya sian pakcik ada julie ambil la tapi dia nakal sanggat suka kejar orang

daisuketsuchie said...

adeyh~mcm2 nama ek kucen2 kowang suma ni?huhuhu....pasni apa lak makhluk?c pot ek?wawawa...

moh kita pi belasah azeera lak...cian mutiara..uwaaaa..adeyh~aku pun layan gak ke cite sumpah bunian ni?da x brutal da...wawawa

sukew kat nora danish je pun...awwwwww

fiD said...

kucingaku kena baling ngan orang sampai mati.. CISS!!!!

cik ian@aH Lian~ said...

huhuhu
dah lama tak tgk
sumpah bunian.
geram sgt smpi tak nak tgk.
heheheh leh gituh?

mier@merr said...

Ries Lee

~sgt.....

mier@merr said...

babymiLosh

~aah...kucin istimewa..hihikz

~arghh.... menci si azeera tu!!!!!!!

mier@merr said...

cHeRyNa PiReS

~hehe.. nak yg comel2 cam c miko gakz...



bulu >> nnti aku pemeskan ko lak ek....

mier@merr said...

mamai

~saya suka!!! 3x

nak bley.. oppss...lupa..tamo bela kucin...

mier@merr said...

daisuketsuchie

~c pot nama kawan aku lor

tapi klu c pot sedot tu ko...ekeke

mier@merr said...

fiD

~CIS........ciskek...cisdel tol!!!

mier@merr said...

cik ian@aH Lian~

~geram kt si azeera maklhlok kejam tu gk ke?? hehe

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ ingatkan rindu kat kak yanie td....kekkekekke ++

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tak sabar nak tgk c ****


kekkekekke

imHepPie said...

xphm...

mier@merr said...

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠

~kak akak pon rindu juge.... wee~

mier@merr said...

imHepPie

~erk.... ape yg kamu xphm??

YobSumO said...

agak sedih di situ.


nasib baik I tak suka kucing.

sharamli said...

k2..nanti bela pet laen plk erk..xm0 sedey2..

mier@merr said...

YobSumO

~abeh tu u suka ape??

mier@merr said...

sharamli

~okeh...nk bela ular lak r nnti..ihik

Fatt Chin Choy said...

kenapa tak nak bela kucing plak?
aku suka jer cakap2 dengan kucing masa kecik dulu

mier@merr said...

Fatt Chin Choy

~nanti klu ilang or mati lg aku sedey...
baik xde..huhu

BuLaN iTu aKu said...

ALOOOOO...LOOO..LOOO...
chumel nyaaa...
ingatkan rindu kat boypren tadi

mier@merr said...

Bulan itu aku

~ ekeke...kt boipren tiap ari rindu...wawawa..poyos!!

YobSumO said...

hebat imaginasi.

letak nama Nora Danish buleh tak?

mier@merr said...

oit...ni untuk entri ats ke??

:)

buleh2..utk anak si babu tu nnti ...

sI tEDI said...

banyak juga kkucing kau yg mati.. aku setakat ni skeor jek..

itu pun 7 hari 7 malam menangis.. kalah org mati laki...

mier@merr said...

sI tEDI

~huhu...tu la...byk la juge.. tu yg tamo bela dah... nnti aku sedey...

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!