nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 8, 2011

Cuak suda~

Majlis tinggal lagi 3 bulan..
banyak lagi yang tak siapkan
Hantaran da banyak beli
tapi dulangnya belum gerak untuk buat pun lagi..hiasan apetah lagi kan...
12 hb baru berkesempatan untuk g beli suma barang barang tu
my mom sibuk sket lately..bese la kan..hujung tahun
close account lah...jenis pulak memang suma nak pilih sniri
makanya sebagai anak yang taat..aku menurut je lah..

pakej wedding da booked... sok nak g bincang apa yg aku nak utk wedding kami nanti...
homestay da booked... baju nikah da tempah... doorgift da survey..tapi tak tempah lagi..
uhuk2..tok kadi!! belum booking tarikh lagi..sok kena pastikan jugak ajak abah untuk g booking...
kemain tok kadi...bleh booking2 lagi...
aiyak...borang nikah! kena ingatkan incik tunang segera g amek borang nikah...
kena tunggu beliau setel dulu baru aku leh proceed...
penat tunang tak abes lagi...da sambung keje kawen plak...
eh..tapi kalau orang tanya nak kawen ke tak..laju aku jawab nak..
da lama wat aksi hipokrit malu2 lari g belakang langsir..hahaha...oke tak lawak
sekian.

tu je bebelan setelah sekian lama tak bebel...

kalau ditanya ngapekah tak buat blog B2B...
ada masa 3 bulan je lagi...tak berapa kuasa aku nak buat
rumah sebijik pun bersawang...nak tambah sebijik lagi??
ohoi..rentikanlerrrr.......

mata da wat gaya liplapliplap suda..
abang kadi sedang menanti esok..
hamoihhhh...abang kadi gituuuu.....dan2 setuju nak nikahkan aku esok jugak..
err...da termengarut...kbai!

salam

~

5 comments:

.ieLah. said...

wahhh express mierrr nak kawen. 3 bulan lagi, kejap je tu! berusaha! :)

gudluck mier!

Anisa Hang Tuah said...

Gudluck baby~

Cik Azizah said...

hahaha jijah pon guna blog utama untuk b2b. hentam la labu~~

amik la borang dulu dear..macam jijah sebulan nak nikah baru amik borang dan siap2. kelam kabut gak.. seminggu sebelum nikah baru hantar ke pejabat agama.

Pocket said...

jangan lupa try dulu baju nantı.:D

~Lynda Lum~ said...

Salam miera~

hehehe... 3 bln laie eik dik... akak laie 7 bln... laie 3 bln dak lina tunang... :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!