nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 15, 2011

cewah cewah... da kawen dah..

Macam biasa....masuk je blog mesti da bersawang.. sebab rasa macam da lapan kurun tak hapdet..
kesibukan sket dengan kerjaya part time.. Alhamdulillah...bulan ni Allah bg rezeki lebih sket..ada la 3 4 job untuk wedding kawan2... da dorang request..haruslah tak tolak rezeki kan..lagipun,..ni la pestaim dapat job untuk wedding...sebelum ni cuma untuk akad n tunang jek..so.langkah setapak plak ke wedding...

pengalaman? sangat lah bestnye... feeling mcm aku plak yg kawen...hahaha....mampus tak layan...tak sabau lettew.... ngee~~ tinggal lagi 2,3,4 lagi..apa tu? haa..lagi 2 bulan, 3 mggu, 4 hari....nmpak sgt menghitung hari kan... haha..bukan aku yang hitung...tu..mende kat atas tu yg tolong...

ok..da mula sesat..balik ke pangkal jalan..stori pasal shoot wedding ni...
penat tak payah nk tnya sgt lah kan..dari start wedding..sampai lah sesi outdoor...sudahnya..kul9 mlm baru sampai rumah... meh kita tengok hasilnya.... kot2 ada yang berkenan...next time leh panggil shaye yer....








 sikit2 suda la yer... :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!