nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 11, 2011

Kisah Printer Dan Minyak Angin

Salam....ha..da pat taun 14 bulan 44 hari tak hapdet lagaknya.. tajuk pun da macam hikayat luncai dan labunya.. hari ni agak santai dengan penuh bersenang lenang.. exam pmr da abes.. arini ada 4 masa kelas form 3 dan 1 masa je klas form 2... form3 yg lain cuti  rini sebab 7 orang je yg amek paper arab..jadi lari balik kejap...lari tak lari sangat la... rumah banglo 5 tingkat aku ni dipisahkan oleh seketul pagar je dengan sekolah... haa...tu mula nak mikir aku ngulor ler tu...Tolong sket!! tak kellllas kau maria....... aku balik print soklan exam la... minggu depan da exam..jd kena anta rezo kat opis... dengan penuh semangat berkobar aku pun tekan button print... alarm menyala..atoi..apa pasai pulak ni pun oi... keluarkan segala cartridge..topap la ink bagai.. sampai jari jemari pun da berwarna warni... try deep cleaning pun tak bleh..try print allgmnt pun tak bleh.......uwaaaa... stresss gitu! usaha masih diteruskan kerana perjuangan belum selesai..todiaaa.... kemahen semangat ko.. aku try la pulak angkat kertas dr tray..dengan tidak semena-mena..bergoleklah sebotol minyak angin dari printer tersebut...............cisssssss....bedebah punya minyak angin..bila masa la ia membuat terjunan ke dalam printer tersebut..tak pepasal jari jemari berinai biru...

makanya...nak menyambung kerja memprint dan g opis utk merezo kertas soklan peksa.

sekian.tammmmat..


~

3 comments:

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!