nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 7, 2011

Menu pertama selepas seminggu

Salam peminat peminat sekalian... cewaaaaaahhhh..... dasarperasanmacamlahadapeminat.....

haa...rini giliran aku plak mentunggangterbalikkan dapur...
sebenarnya semalam pun masak je..tapi agak kemalasan nak amek n haplod gambar n stori about the asam pedas melaka tersebut... sebab tahap kelaparan semalam terlalu tinggi..maka niat nak amek gambar sume bantut...  kelas tmbahan 8.30 smpi 12.00 memang buat aku penat..sebab cakap tak benti.. risau betul dak2 ni nak exam..percubaan pmr kau! bukan ujian biasa.... tapi hari ni agak tenang..sebab jaga exam je..jadi tada penat..balik da boleh rehat2..guling2 dulu....ngee~

hai cik jah..ape la melalut banyak sangat ni.... selalu sesat tak jumpa jalan pulang... meh2..pulang ke pangkal jalan... yang sebenarnya nak ucapkan selamat berbuka... menu hari ni ialah mee goreng basah...tadaaaa!!


 sapa yang selalu baca blog aku tau kot yang aku memang suka masak mee goreng basah ni... fevret wok..tapi da lama tak buat kerana masa kurang mengizinkan. mengakujelakaumalas........heh...

oklah... masa mencemburui saya..... semoga bertemu lagi......kbai.

salam :)

~

11 comments:

fara said...

weh sedap....nk resepi!

Pocket said...

diorang kena cipta service menghantar makanan fresh lah.
so that u can send us mee goreng tu
wat bisnes :D

order dr blog ni :D

missina said...

wauuu!nampk sedapla,,,tkkan mkn mee je kut,,hehe

ILA HonEyBuNNy said...

fuhhh...

mee goreng basah tu....bihun basah sedap gak n kuewtiawkan...

adehh..teringin lak..esok la...hehe

told la hejauw said...

part yg malas tu aku sokong hehehhe

cik lemon said...

wallaweiii..
seb bek nengok post ni skang..klu nengok siang sok memang nk kena geget la kmo sbb tayang gudeaan begini rupe..hehe

afqafq said...

mak aihhh, sedapp nye lah. kalau takde toge ni mau habis sekuali! haha

Kujie said...

meleleh air liur tgk...

e k i n said...

pekatnya kuah mee tu, mesti sedap :) upload la resipi, ahaks.

aTy _faRed~ said...

walaweihh..!!! menggode betul rase mee tu.. rase macam balik ni nak pujuk asben buat mee sebagai menu berbuke..:)

monster said...

terliurnyaa! haha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!