nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, August 29, 2011

Kad Raya Versi Duet

haaa..baca betul2...versi duet oke...bukan versi duit..
versi duit hanya untuk yang berumur 12tahun ke bawah..
meh raya uma cik pepel meh...

setelah direquest oleh enche kesayangan supaya membuat kad raya  secara berduet lagi seperti tahun lepas..
aku pun teruslah dengan semangat waja..menyiapkan kad raya yang serba simple ni..
sebab tak berapa nak berkesempatan,.. tapi enche kesayangan macam puas hati je bila aku send kat beliau..hik hik..kira ok la tu kan..


haha...konon2 nak prektis la kan... kad raya nanti tulis enche kesayangan dan isteri...ececeh...
hokehlah..nak berpergian ke tesco jap.... malam ni ada majlis berbuka secara besar2an family mak kat kampung..moh g bersiap!

salam lebaran.
:)

~

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

so sweet

:)

selamat hari raya kalian

:)

ch!natsu said...

salam lebaran jgk mira..
looks like aku xjd blk kedah..
xdapek ler nak pi umah ko..
keje weh raya ke-3.. sobs~

maaf zahir batin.. =)

afqafq said...

selamat hari raya Kak Merr.

afqafq said...

selamat hari raya Kak Merr.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!