nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 23, 2011

Bola oh bola


Sesak timeline twitter aku malam ni
ada yang nak tayang macam dorang je terbaik
dia lah pandai amat sangat main bola
ada yang semangatnya tak luntur
tak kira menang
tak kira kalah
sokongan tetap utuh untuk malaysia

ada yang masa malaysia jatuh
maki abes-abesan
segala sial..pundek...pukimak..
suma nak kuar
bila malaysia bangun
konon dia pun rakyat malaysia
dimana pun berada malaysia dihati
lupa segala pundek yang dihambur tadi
sayang kat malaysia tak berbelah bagi
 bila jatuh sekali lagi
malaysia memang bangang dari dulu lagi


carilah balik jati diri
kalau setakat tau nak maki
tutup je tv
kalaupun pahala tak bertambah
dosa kau tak meninggi

apa2 pun..
kita tunggu 28hb nanti

:)


~

2 comments:

skamals said...

Malaysia LAUK !!!

hahahaha......
menang world cup sekali pun, aku takkan sokong malaysia selagi FAM nye masih yang ni...
hahahaha......

CT said...

bola, bola, bolaaaaaaaaaa...makan bola tuh...hahahaha...bg panas sikit je,,,huhuhu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!