nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 13, 2011

Majlis Pertunangan Ally Iskandar Dan Aishah Zainal


ai terkilannn.... sampai hati u Is...err..Is??  Ally.. ai tak kisah u ada orang lain..
ai tak kisah u jadi tunang orang lain dan bukan tunang ai..
tapi ai kesah... bila ai tau lepas semuanya berlangsung...
kita da janji tetap jadi kawan.. kan ai da cakap.. ai tinggalkan u dulu bukan sebab ketinggian u..tak.... ai pegi sebab ai rasa u sweet sangat.. ai ni sweet jugak.. tapi sweet n sour... ok..ai tau tak lawak... tapi ai sedey ni..u tau tak ai sedey u tunang tak gitau ai... nasib baik ai tengok kat blog Abang Nara.... kalau tak sampai esok ai tak tau u da tunang.....   kecikkkk ati ai...u tau tak ai demam ni.. ai pun taktau apa kaitan ai demam dengan ai kecik ati... yang ai tau..idung ai da macam idung badut...merahhhh suda.. da sama ngan baju u tunang....  ok lah...ai pegi membawa diri.... lari macam roseyatimah merajuk dengan nordin ahmad.... kedek kedek lari... kelepukkkk...tersepak batu,......

ehhh..kat mana ni?? la...kt bilik aku..... jatuh katil ropenye...

~~~ mimpi adalah tipu
~~~jatuh katil pun tipu
~~~ demam tak tipu
~~~citer tunang??? takkan tipu kottt...

srreetttt....lap idung lagi.....

~

12 comments:

FarhanaDr said...

Demam jugak.. Haha..

Dearie Pearls said...

finally ally dah ketemu jodoh..

Wyna Nubies said...

waaa~abg ally da tunang? x bgtau pun..hu3..sediyh+happy..siapa kakak kuh itu..wahaha~(perasan)
tahniah abg ally ;)

Jard The Great said...

cik pepel.. napa tukar nama? patut ar tak perasan siapa.. hehehe.. baca url blog baru tahu.

ahhh... zaman dulu2 mmg meriah.. dgn adanya geng bangkai network lagi. tp aku da kurang blogwalking sejak peristiwa arwah hisham tu.. huk huk huk

Aiydalela said...

haa? dah bertunang? sob sob!

*tahniah bro :)

HaiDa HiDa said...

merahnya.. apa2 pun selamat berbahgia tuk mereka berdua..

rossoneri said...

lol,dah tunang rupanya

**Miss Kay MazRan** said...

perghh..merahnya makngah~~hehe..finally..bertunang jgk abg ally kita ni..

Farhana Jafri said...

sedih ny dh brtunang!! bru ja nk msuk line!! hahaha merah mnyala.. mntang2 brtunang tym CNY... xpa la.. harap depa bhagia la..kekal smpai ke anak cucu :)

jemput singgah sini ANASAURUS :)

karipapsayur said...

x sentap sgt la sebab org kata ally ni gataii

Sedebuk aksesori wanita untuk yang bertuah. Mudah aje pun nak join Giveaway nih. Meh le~

Are-Gya said...

aku link kt blog aku

AmYcOzZo said...

Tahniah kat Ally :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!