nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 5, 2011

Kisah Sex Datin2 com

Hallu hallu hallu....wahhh tajukk!! panasss~(baca gaya fazura dalam cite pisau cukur oke)...ulang skali lagi... PANASSS~ oh my dior...apekah suda jadi dengan ini belog... suda jadi belog gusip gusip kah.. hahaha...
dun call me mamapaparazzi for nothing oke.. u noe wat.. aritu ai jumpa...ada la datin sorang tu... oh no no...
tak cecuai..cikgu pepel tamo gusip gusip oke... tak hot camtu... cikgu pepel boley bebel bebel sambil lempang lempang je...errr.. itu adalah ganaz...(bagi gadis ayu macam aku...)..*pitam sehari semalam.....

da jarang jarang menjenguk rumah kedua ni... sekali sekala usha keyword...
bleh kasik juling juling itik gak neh.. sila lihat di bawah,,,,woit. lihat bawah mana tu? lihat gambar di bawah ni la...


sapekah yang mencari kisah sex datin datin ni... 
adakah kumpulan datin datin gersang sebab datuk sibuk dengan calon bini no 1..2..atau 3? atau..adakah anak anak ikan yang taste dia memang datin datin tapi sekarang da kawen dengan wanita yang sedang sedang saja..maka cari kisah kisah datin pun da cukup membantu....errr....ape ape je lah...tak kuase mak~

part k***k cheryna ni pun aku konpius,,,, kak sha...anda suda operate tukar jantina kah? hehe

takpelah..,.taknak pikirlah...... baik sambung buat lesson plan...~~



~

5 comments:

ashie023 said...

kahkahkah...buat lesson plan lagi bagus..dari layan datin2 ni..whaha..

beautiful_rose said...

hahahah boleh lak macam tu.
pelik kan pesal dorg suke sgt cari mende pelik2 kat blog org? macam........sangap sangat.

Asyraf Hamasaki said...

La awat tak habaq kay chenang
Petang tadi baru je singgah sana hehr kat pekan kuah ni jom cineplex

Asyraf Hamasaki said...

Nanti send no phone katncomnt asy ye weeee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kuikuikui....

mcm2 orang dok search la nih....

awat jadi lagu tu....? keekkeke


✿(^^,)✿

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!