nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, November 18, 2010

Harry Potter yang ku cari..tapi cik tora yang ku temui ~


Salam
ai korang
yang sebenar benarnya
tiada yang benar melainkan yang benar benar belaka
ai neh baru balik dari tgk citer Harry Potter 7
hah...tak menyabar betul kan
hari pes kuar ai da pulun pulun p tgk
padahal ai bukanlah peminat tegar citer enche Potter tu pun kan
tapi kan...ai rasa enche Potter makin kacak bergaya lah
sekali pandang nampak macam joegrimjow pun ade gak
tapi dua kali pandang nampak cam Daniel Radcliffe plak

aku malas nak wat review leh tak?
aku cuma nak cakap
citer ni best
tak bazir 10 hengget aku
hee~

balik dari wayang td
aku singgah tesco jap
adik aku nak beli barang2 sket
dia nak balik U dah..

daannnn...
dgn tidak semena-mena
aku terpandang sesorang yang amatlah aku kenal
oh oke.
aku tipu
hehe
aku kenal lite2 je
sapekah orangnya??

jeng jeng jeng!








sungguh unsangkarable...
ai toleh 7 kali
oke tak
ai tipu lagi
haha..sekali je
ai terus g kat dia
nasib baek dia kenal
kalu tak malulah ai..

ini adalah kali kedua ai jmpa blogger
dan ai masih teruja petala kelapan
weeeee....pasnih ai nak ajak cik tora g makan makan lak
td sebenarnya ai ingat je nak snap pic
tapi memandangkan ai tgh selebet time tu
maka ai buat buat lupa
hahaha
boleh ke camtu?
hmm...ape la yg aku ngarut neh
kejap ai kejap aku
sekeh jugak karang
ok lah
nak rehat
penat suda satu hari jalan2 buang duit..

3 comments:

MiSs TOrA said...

OOO ptt ler ada bau popcorn panggung wayang kt miera td hehe..amboi wat2 lupa nk snap pixx nuh..oke pasni jom pekena laicikang kt bawh k..glemer lak tora kt blog mira neh hehe..yg petama tu mira jpe sapa?

tot tot kecik said...

salam..


best ke cte tu..?de yg kta xbest..huhu xtau nk p tgk or x..pdhal tiap2 siri pegi tgk..wee.. :p

ciK LyndaWawa igUana said...

tora datang lagi dengan permainan...woot..wot..wot..hehehe...
jgn mare..=]

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!