nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 27, 2010

da sampai masanya...

salam


malam yang dingin
sejuk sampai ke tulang
(kalau ada yang peluk kan best.auww)

da lama da kot aku simpan
da hampir setahun aku rasa...
emm..mungkin lebih...

sayang
mende yang terlalu comel macam ni aku tinggalkan di dalam kotak..




tengok... comel kan..
da setahun kot terperap je kat dalam kotak
aku taknak bawak g langkawi mulanya
sebab taktau nak letak mana dalam bilik tu..
meja kecik je pun
nak letak atas katil
da penuh kot katil aku
bantal  dah 3
si frogy besar gabak tu pun da amek separuh katil

erm... lupa nak bagitau..
tedi bear 2 ekor ni aku dapat coz menang contest kat blog cikian
tapi sekarang aku da tak jumpa blog dia
cian pulak aku tengok dak dua ketul tu terperap je

last last aku decide
nak letak je dua ketul kat sini...

hahh...teka teka..
kat mana tu..
ceh...tu punya soklan pun mau tanya ka..





haha...kat lam keta aku la...
ada la jugak hiasan lam keta tu..
ini tak..togel je,..
tu pun mujur la jugak ada kotak tisu yang santek mak bagi dr china...
ahh...xpayah la kot nak tayang sume...

erm... korang rasa aku patut bagi nama ape kat dak dua ketul neh?

26 comments:

HonEyBuNNy said...

ala...cntknya...bear2 neh.....sweet gtu...nak letak nama apa eh...papa n mama la...he2...

rossoneri said...

tom and cherry...wawaw heheh

hans said...

bagi nama diorang Hans dan Hanis
baru sweet
hahaahah

P/S : Fakta Menarik Mengenai Bruce Lee Yang Perlu Peminat Bruce Lee Tahu

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

BisKut ChiPmOrE said...

comelnya tedi tu..dia ada nama x??

Fello Ariza said...

bg due2 name fell..

sekor fello..

sekor ariza..

:P

Lelaki Ini said...

Satu hensem,
satu kacak!
dua2 merujuk kpd aku!
hakhak!

twinkle twinkle said...

comel sgt ;D

MOFASAD said...

nak satuuuu

~LP Lum~ said...

salam miera~

hehehe.. xpe2 len kali blh kenalkan akak ngan budak 2 ketul tu eik... :)

ziha said...

so cute la bear awk..kite xde pon cmni.huhu mira suke teddy bear ke?

Anisa Hang Tuah said...

ololo cutenyee bear

ade luv2


:)

shahraily said...

tuah dan jebat ok? klasikk gitu..^_^

Pocket said...

masuk bebudak dalam keter anda nanti, lunyai la makhluk berdua tu hahah:)

mier@merr said...

HonEyBuNNy

~hah...ai like..

mier@merr said...

rossoneri

~nama kucen2ku..

mier@merr said...

hans

~erk....sweeeeettttt la sgt kan..

mier@merr said...

BisKut ChiPmOrE

~nga cari nama le tu..hee

mier@merr said...

Fello Ariza

~aish..payah2...asek tingat kat fell je nanti....kalut enchegula2hatiku...

mier@merr said...

Lelaki Ini

~aku cuma diam.taknak mengiyakan.taknak tambah dosa menipu.

mier@merr said...

twinkle twinkle

~kan...comel...hee

mier@merr said...

MOFASAD

~takleh pisah weh..melekat.

mier@merr said...

~LP Lum~

~okaiy sis :)

mier@merr said...

ziha

~suke la jugak..tp lg ske frogy..

mier@merr said...

Anisa Hang Tuah

~tahu takpe :)

mier@merr said...

shahraily

~ahh kamu...sgt sejarah.

mier@merr said...

Pocket

~hahaha..mne de..ai bknnye de baby nak lunyaikn dak 2 ketul tu..

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!