nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, November 12, 2010

Bukan kisah Chinta Canduri


"Pepohon cintaku kian merimbun
Semakin dicantas makin bertunas
Tidak mampu mendustai hatiku
Rasa cinta fitrah manusia"

ewahh..tetibe nak nasyid syahdu syahdan ni pehal lak kan..
dah lama pulak aku rasa tak layan nasyid zaman dulu kala ni
sejak cd aku dirembat oleh membe yang sesukasuki wat hak milik kekal dia

senang senang hati je dia layan lagu tu lam keta dia

aku sound la..

"macam penah dengaq ja lagu ni no.."

dia balas dengan aman damai

" eh...yaka... cd sapa taktau neh...tak ingat amek kat mana "

aku tepis dengan bergaya

" ooo..best best..lama dah tak dengaq..cd kami p mana tah..sapa pinjam pun tak ingat dah"

dia sambut dengan tenang

"aaaaaaa....... cd ampa kot yang ni...kami lupa nak bagi balik....hehe.."


hahaha...sekeh jugak makhluk sorang ni...
takpelah
aku sedekahkan ajek..

bukan susah pun nak burn kan..


****

Gila panjang mukaddimah

aku sebenarnya malas nak wat entri gedik mengada ngada ni
biarla aku punya manja dia saja boley rasa kan,..

tapi siyes tetibe rasa rindu amat
nak nak pulak hujan mencurah curah ni

nga duk renung kipas pusing pusing
aku pun pusing pusing pikir
dan tetiba
baru aku sedar
dah 8 bulan kami tak jumpa
last aku jumpa masa g uma dia bulan 3 dulu
patut rasa rindu giler
ni yang tetiba rasa nak kawen
hahaha


sakit gak eh PJJ ni..
kadang kadang jeles gak tengok orang dok citer
dorang kuar makan
kuar dating
teman g beli tu
teman g tgk ni..
tapi...aku wat sniri je

erm,...ni la namanya tak reti bersyukur
da dapat yang baik pun maw mintak lebih
seingat aku walaupun da 8 bulan tak jumpa
tapi tak pernah dia buat aku rasa yang kami ni jauh
aku rasa dekat je sepanjang berjauhan pun
walaupun jarak yang memisahkan kami adalah
langkawi dan pahang
huhu

dah dah,.. jangan nak menjiwang kat sini
nanti kalau da start citer aku takleh nak benti
nanti orang yang baca naik muak
bukan best pun yang nak citer sangat tuh

oh.rindu.


bai.

13 comments:

Aini Ahmad said...

la, ingatkan nak ceta pasal cerita chinta tu...aini x tgk..ceta la ckit...heeee

mamai said...

apa lagi pie la dating.....tak lama lagi tu nanti boleh la berjumpa selalu

Lelaki Ini said...

ala..
xpe lew..
cite jek!

shakira..=) said...

kak mer,jom ikot balik pahang sabtu ni..dekat da 2..bape belas minit je dr umh da leh jmpe enchegulagulahati kamu 2...=)

tot tot kecik said...

salam..

ooo oo citer sal si die yg jauh ek..?kte akn senaseb jua nnt..huhu.. :(


k tke cre..rindu kamoo yg slalu dtg..maaf lama mghilagkan diri..skang da cuti balik..yeay..!! :D

Heidi Shafiq said...

hehe.. layan perasaan..

.ieLah. said...

halohhh
sian miera!

eh gedik2 tu aku ke? wuuu

dotblogspotdotkom said...

jauh di mata... dekat di hati gitu... huhuhuhu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

0o0o0o...cinta PJJ la ni..
sms kan ada..
mms kan ada
3g kan ada..

apa ada hal...kekkekek

apan lee said...

webcam sudah.hehe. ;p

♥e'in♥ said...

wah.. lamenye kowg xjumpe..

HonEyBuNNy said...

mesti rindu rinduan kan...heheh

missfauzani said...

mira....kawen cepat~hahaha

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!