nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, August 15, 2010

Alkisah Ramadhan


Ali & Apit dah bersiap sedia untuk berbuka puasa.
Mak dia org masih ngah potong2 buah apple untuk hidangan berbuka puasa.
Ali & Apit tengok jam. Dah kol 7.05mlm

Ali: makk.. cepat ar.. dah kol 7.05 ni.. bila nak buka puasa?
Apit: abg, mak lambat ar.. jom kiter makan dulu..

dua budak ni pon makan burger yg dah tersedia kat atas meja..
lepas 1 minit kemudian, mak dia org datang ngan sepinggan buah apple

mak: oii.. jam dinding tu dah rosak lah... baru je kol 6.30



moral of the story: jangan tengok jam je tau.. kena bukak radio & dengar azan =)


cite aku copy dari sini

9 comments:

fiQ Froz said...

hahaa...batal ke x tuh?

hans said...

hahahahaha
tu lah
siapa suruh xtgok jam betul2
hohoho

P/S : Header Baru H.P.B Blog. Thanks Blogger Dark Half!

cHeRyNa PiReS said...

makan burger je kan...bukan makan nasik!

* ada org cakap kat kak sha...makan nasi baru dikatakan berbuka. setakat makan ringan2 bukan buka namanya. hoh?!

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~

ku nak buat gak la~

eh?

XD

UglyPooh said...

hihi...mcm stail upin ngn ipin je budak tu.

tp kan tak batal posanya sbb dia tak tau jam tu slh. just be careful next time..budak22kan..hhu

nabilah abd rahman said...

hahahaha...adoii..susahla..macam saya memg bergantung dekat jam je..takut la pulak jadi macam budak2 ni...next time,kena careful ni..

lieya orange M.I. said...

hehee...betul3...jam kadang2 takleh percaya..huhuuu

Eka Yucika said...

HAHAHA..

mmg beruntung ah si ali n apit..xbatal pose, tp perut kenyang :D :D :D

~~ciklinn~~ said...

hihihhihihih.... habis tka mkn burger tu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!