nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 27, 2010

tetamu hujung minggu~


fuhhh
akhirnya
nafas sedikit tenang
walaupun masih tercungap-cungap
heee~~

hujung minggu padat dengan penerimaan tetamu tetamu dari jauh

khamis
29 Jun 2010

kedatangan kakak kesayangan
tapi da smpai malam

aktivit bermula hari jumaat

di pagi hari mensarapan di nasi kandaq tomato
pekena nan n tandoori

meneruskan perjalanan ke UNDERWATERWORLD LANGKAWI

wahh...da lama oke tak masuk
kali terakhir 13 tahun dulu rasanya
byk gk yg berubah

paling suke tgk penguin lompat2...
kiut!!!


destinasi kedua

cable car
Gunung Mat Cincang

layankan ajekkk
mendaki lebey best dari nek gondola itu
haha
tipu
tak best sgt mendaki dulu
tapi puas!

pendakian 720m dr paras laut...
berbaloi2

penat giler aku mendaki dulu
tapi
kali ni
bayar 15 hengget
duduk je da sampai
heee~~


next!

pantai pasir hitam
masih ada pasir yang itam
byk fakta yang menyatakan kenapa pasir tu hitam..

nak tau!!!!??

datang la baca sniri
hahaha~~


sampai kuah
mensopping2
aku yang org langkwi ni pun sibuk nak membeli belah jugak

bedal kain batik 3 helai
selimut sekeping
hehe

esoknye
pagi2 da anta akak balik
sebab beliau ada date ngn ehem ehem lak
hoho

kepulangan diganti oleh abg kesayangan bersama isteri lak
datang madubulan gtuuuu....

aku jadi fotograper tak bertauliah la pulek
haishh
jeles taw tgk u all peluk2

aahhh....sayang...nak kawen...
haha
oke
sesi gedik tamat.


ermm
petang nye plak
bakal adik ipar datang

layan la jugakkk
nanti abg dia tanak kawen ngan ai lak
hahaha
tak.tak.tak.
bawak g dataran lang n pantai jekk
sebab da lewat



***

hari ni mengiringi pelajar untuk pertandingan melukis wau
terlihat maya karin
ada pengambaran di depan kompleks kraf

ada kostum duyung je macam
haha
ntah.tipu.


oke lah
penat suda.
gambar?!
next tyme keh


notaditumit : mensibukkan diri dengan majlis semerbak gemilang lak!

3 comments:

HonEyBuNNy said...

wahhhh...hujung mgu yg best...;-)

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

wah... beznya jenjalan...

cHeRyNa PiReS said...

kak sha dah kena plan nak gi jalan langkawi. takleh jadi nieh. bahaya tul!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!