nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, July 31, 2010

Sila off henpon anda kalu mau nonton wayang eh~!




salam
ai sume
thanx pada yang sudi singgah
sudi folo
sudi klik2
sudi baca
sudi komen
kat teratak buruk aku neh


****

semalam






adalah



hari jumaat
lalala~~

semalam adalah cuti
so...aku telah merancang beberapa siri pembunuhan
eh..bukan!! aku bukan penjenayah
hish..mencarowt di pagi hari

erm....aku telah merancang nak setelkan 3 hal yang berkaitan kete
1. bayar duit kete
2. servis kete
3. cuci kete

tapi....

aku berjaya bayar duit kete je
sebabnya tmpat servis n cuci kete adalah tutup
hoh!hari jumaat la patut buka
time tu baru la ada ruang untuk wat sume nih

oleh kerana itu
tidaklah aku mahu membazirkan minyak kete yang telah bersusahpayah aku isi untuk sampai ke bandar
haha...konon dramatik ar...


maka aku n kawan telah pergi bersuka ria
seperti yang tidak dirancang

1.men bowling
2.karaoke
3.nonton wayang!!

1 dan 2 sila abaikan

oke...panjang giler mukaddimah
nak cite yang nomot 3 je...

nak tau cite ape aku tgk?
angguk dulu
oke.
bagus2

aku tgk cite si bibir seksi tu la
SALT..


review cite ni aku wat later2 eh
nih nak citer pasal kejadian yang tak diingini

masa aku masuk kat dalam wayang
suasana suram je
gelap
kelam
hoh..misteri nusantara neh
aku n kawan pun terus berjalan perlahan lahan menuju ke tempat duduk
aku duduk kat sebelah pompuan omputeh
almaklumla
langkawi kan....


hmm...
tibe-tibe

ggrrrrrrr.
tepon ku bergetar

oh...ada msj

enche gulagula hati rupanya

aku pun reply

"kat wyg nih..da abes cite ni syg msg"

tibe tibe lagi

minah kat saleh kat sebelah aku tanya

"do u want to see this movie?"

oh..aku faham maksud beliau

"yes...sori"

tibe tibe lagi lagi

ggggggrrrrrr

enche gulagula hati reply

"ok...tgk bebaek.jaga diri"

makcik minah saleh sebelah aku nih da tak tentu hala
membebel seorang diri

"dorang nih nk tgk wayang ke tak.menyakitkan mata la cahaya tu."

terus dia panggil pekerja kat dalam wayang tu

"tlg suh dorang nih off hp time tgk wayang..mengganggu mata saya je"

hahaha...budak2 tu bukannya paham sgt omputeh
angguk angguk geleng geleng je lah...

tetibe encet membe aku lak gegar



minah saleh nih da meroyan
terus tukar tempat duduk depan kitorang
saiko gile!
dalam wayang kena silent je kot!
bukannya spjg wyg taip msj
nak gtau tu je pun!
hangen satu badan gak aku dibuatnye!
tapi aku wat tataw je
lantak ko la
bukan aku kaco ko pun
kira bagus aku taip msj dalam handbag
kalu aku taip depan mata dia
bakar panggung agaknye!

cite punye la best kan
tapi aku tgk dia macam cacing tergedik gedik kepanasan
tak puas ati ngn kitorg la tuh


kuar je dari wayang
di g kat penjaga tiket
bebel kat dorang lak
dia wat gaya gaya taip msj sume
aku ngn membe malas nak gado..
kitorg turun kot pintu lain
ikutkan ati mmg aku balas jek


aku bukannya kejam sgt pun
kalu aku tak balas msj tu
enche gula2hati risau lak nnti
kalu dia kol spjg wyg tu?
sape yang susah?
ada yang kena hamun lagi teruk kang!

haish!
wat aku gelak tul la makcik tu

gilo!
korang pun
sila off henpon ye...
wawawa!!





9 comments:

fndrocka said...

kau ni..potong stim org nak tgk angelina jeli..

mier@merr said...

fndrocka

~haloh...aku taip 2 kali je pn....

beautiful_rose said...

heheh aku silent je hp kalo dlm panggung.so,mmg tak dgr la kalo hp bunyi dn selalunye aku mmg x bls =p

::weh,rajin tuka layout ko gune site mane eh? cantik ohh...
share2 lah huhuhuuh...

~LP Lum~ said...

salam miera~
ahaks~ kalo akak taip aje luar beg... bior padan muka dia.. lor, dorg pun laie teruk.. siap jwb call laie.. apa kes?? ada kita org kecoh2?? :)

nabilah abd rahman said...

alahai...bukan nye sepanjang wayang awak ber mesej kan..rileks sudah..gelabah betul minah saleh tu...

HonEyBuNNy said...

ek??cm poyo ja minah salleh tu...wat tempat kita berlagak lak...aiyooooo.....

FarhanaDr said...

Hahahaha.. Lawak juger yer.. Adesssss.. Hep hep.. Off hp please.. Ekeke.. :p

hans said...

waktu aku tgok Ong Bak tu ada pakcik tu sorang
keje bercakap jer
suara nak kuat jer
memang ganggu konsentrasi

P/S : Mari Makan Buah Tomato!

leadleedeea said...

taip mesej takper...jgn buat pertandingan bercerita plak kat dlm tu...tak seswai k..hehehe~!!!

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!