nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, July 9, 2010

contest mata menawan

di pagi hari nan indah ini
oh lupa
di pagi hari cuti yang indah ini
aku telah di tag oleh seorang azie
untuk menyertai contest mata menawan
cam agak lama kan aku tak menjoin contest
setelah aku memenangi 4 contest berturut turut
heee~~~

oke..
berikut adalah
syarat-syarat penyertaan :)
1. wajib menjadi follower blog
fatencumyl.blogspot.com (done)
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole) (done)
3. pastikan 1 gambar je taw.. (done )
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan) (done )
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :) (done)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati. (done)
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda (done)



ini adalah gambar penganjur




dan ini pula adalah gambar peserta

heeee~~






amacam
cun tak mata ai
ha.ha.ha
oke.simpan jawapan anda itu bagi mengelakkan peserta berkecil hati di hari cuti


maka dengan ini
aku mengetag pula

mek fara
n mek linda

weeee~~ tata pooooh.....

18 comments:

Are-Gya said...

alalalalalal~ bolat2 mata tu

sI tEDI said...

mata aku tak menawa/
good luck

LotsOfLove-Pearls said...

mata boleh lawan penganjur..

kang kalah lak penganjur contest..
hehe..
wish ya luck..

happy holiday..

faRa_diLa said...

huhu....haku ingat kena jawab soalan, rupanya kena join contest ye?

alah, mata kau mesti menang uhu....


good luck! nnt aku join..thx tag aku :)

dotblogspotdotkom said...

uihk... menusuk ke hati la... huhuhuu

~LP Lum~ said...

salam miera~

ahaks~ mek linda yg kena tagged tu dah kena tagged arie tu.. :)
tapi xjoin pun, sbb mata sepet n xmenawan pun.. :)

apa pun mek linda ucapkan semoga berjaya ok... :)

hans said...

mata aku seksi jadi tak dapat join contest nih
hehehe

Bulan Di Langit Osaka Biru said...

mata kamu caNTIKKKK :)

Hamzah Ian said...

gud luck

mier@merr said...

Are-Gya

~ahakz.... bolat2 yar

mier@merr said...

sI tEDI

~sepet itu menawan ape..

mier@merr said...

LotsOfLove-Pearls

~haha//betolkah??
tp ramai sgt join~~

meriahkan suasana je ni..

mier@merr said...

faRa_diLa

~aku taw ko mesti nak tayang2 gak mata ko..haha

mier@merr said...

dotblogspotdotkom

~uppss..dari kerana mata

mier@merr said...

~LP Lum~

~ala..mek linda nehhhhhh

mier@merr said...

hans

~auww..takot aku tergodakah?

mier@merr said...

Bulan Di Langit Osaka Biru

~oh..time kaseh..perasan haku seketika

mier@merr said...

Hamzah Ian

~tenkiu

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!