nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Friday, December 11, 2009

rombongan meminang

salam u olls
hah...tu mula nak wat entri gedikz2 lar tu
oke..oke...tak..tak... taknak gewdikz2
suda 23 kan amira... ape gewdikz nih....
eleh...umo je 23..tapi i owez 17... kan ah fatt kan...haha

cam ada banyak mende nak disenarai arini
tapi tajuk sila abaikan
haha


1. JELES
sumpah aku jeles! pegi blog
lumut...cite gath...
cik cumey.. cite gath...
jen....cite gath...
uncle mamai....cite gath...

ahhhhh...nyampah ahh...
apesal la aku dok nun jauh kat utara nihhhhhh...
cisssssss.......jeles dengan perangai masuk air korang
..korang bertemu buku dengan ruas..
ahh..xnak arh sebut lagi..



2. MOOD DA MENDARAT

okes setelah kemarin sehari semalam aku tidak mentidokan diri
pagi semalam aku telah g ngaja tusen dalam keadaan mood yang macam terbang2...
nasib baek tak pitam masa ngaja..ade gak rasa2 nak tumbang tuh....
balik jek dari tusen...aku tros landing...
kol 2 smpai kol 6...
giler balas dendam...
eh..ape lak..sket je kan tu..... hehe


ape pasal aku tidak mentidokan diri??

1. rumah aku adalah kecik...kazen dtg ngn ank dia... tido am bilik aku...
aku? tido kt ruang tamu sorang...
toto nipis gile..siyes saket pinggang..huhu...
nyamuk lak mnyerang..taw la darah i best...
cis,..
2. banyak lagi tak stadi... nk ajar ape kt anak orang? huh~
3. atas kegatalan diri sniri..aku telah meminus nes ptg sblm kejadian
maka pada malam hari
tangan da ketar2 and rasa cam melayang jek
fuh....cam ape je... ade macam amek pil khayal tak?hehe..tak2...
last2 smpai pagi aku tak tido...




3. SOK CUTI BLOGGING SEHARI

ape pasal aku cuti?? hahaha...aku maw pegi family day
best2..dekat air tejun weh..
malam ade bbq. kambing golek lagi..
inul gelek gerudi xde keyh...sori...
balik pastu berkampung kat uma maklong aku
ade knuri kawen... sblah laki lak... adoiii..
ni yang rasa nak kawen nih..haha...ape kaitan!


4. AKU MENGHITUNG HARI..TUNGGU 17HB..

eh2.aku bukan tunggu bday ah fatt oke.. aku nga tunggu mnde len..
ape kemende yg aku tunggu...nnti aku gitau bila smpai masanya...
haha... bajet cam ade orang nak sgt tau...ces untuk diri sniri...
tak kire lah... korang nak ke tak.. nnti aku nak gitau gak..

haha...cam saspen tak?
adekah aku mnunggu rombongan meminang?
adekah besday kucing aku?
adekah aku...........
apekah??
hahaha... xpe2...xyah pikir... nnti aku gitau


5. DAH2 LA DULU CITER...SIMPAN UNTUK MASA DEPAN LAK... HEHE...

notaditumit : aku gune streamyx...bukan clcm berukband...
yg celcom gelong tu.. line tepon...
rujuk entri dua sblom ni...








Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator





15 comments:

hisham said...

im the 1st...hehe..jap aku bace..

mier@merr said...

hisha

cessssssss..
xde hadiah pon...haha

hisham said...

salam..u saabaq la..nnti kite wat gath.kt bah. utara plak naa..17hb?? hari apekah??..

.millalara. said...

xbuleh minum nes juga.. nnti high gilaa ohhh!!! mcm berada kat langit ketujuhbelas..
jgn mam kamben bnyk2.. darah naik nnti.. huuu~

beautiful_rose said...

hohohoh berpoye2 ko esok ehh best2 aku pon dah lme x berpoye2 mcm tuh =p

hahaha 17hb? ko tunangkah? lalalalal =p

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

tunggu kak yanie balik aloq staq...
kita gather sama2 k

hehhehehhe

ashie023 said...

wah best family day..pegi air terjun..lama x pegi mandi air terjun..mmm

Sharinginfoz said...

seronok kan dapat share....

Mr.Clive said...

hoho

UglyPooh said...

ada org nk masuk minang ehhh??? hehe...;-)

nursarah87 said...

betul lah, jeles baca citer gathering dorg...geram je..huh

ape specialnya bezday ah fatt..muahaha

cHeRyNa PiReS said...

dahlah cakap rombongan meminang...lepas tuh simpan cerita utk masa depan lak...pastu cerita tido lak....hihihi...otakku tah hape2 memikirkannye mira!!!

nywayz, nieh dah kali ke-3 baca nama ah fatt...kalau dia kawen dah boleh masuk kuota nieh:P

selamat bercuti!:P

dalinee opart said...

lawak la kak miera~ kami tak larat nak gelak~

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

betul cakap Sha tu... ah fatt jer disebutnya...

tadi jumpa kat Jane pastu kat sini... hehehe

Dak Wan said...

Hoyeh!Hoyeh! 17 hb nak tunang erk? Tahniah! Hehehe.

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!