nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 28, 2009

babai aloq staq~

SMK KEDAWANG
07000 KEDAWANG, LANGKAWI KEDAH


apekah itu?
haaaa..itu ler tempat aku bakal memulakan tugas esok
yang kaler B tu skola aku bertugas
dekat gak dengan pantai
yang A kawasan pekan kuah
hmm...takpe..20 mnt je dari pekan...
hoho... aku bakal menjadi anak pulau balik
cukup la 11 tahun kot duduk sana dulu..mmm..

aku cme bising da lama xpegi langkawi je
tapi xde la sampai nak posting kat langkawi tuh
panas weh sane...huhu
abesla muka aku yang putih melepak ni
hahahaha
kalau jadi itam manis cam afatt xpe gak..
ihik..kalau pahit???


erm... aku tataw la bila dapat update lagi
boneka suh aku menghilangkan diri dari blogging 2 3 bulan
erm.. aku rasa if malas nak cari cc or xde sumber tenet..
memang aku x hapdet la kot
nanti2 lah aku cari beruk band


aku ada sangat banyak mende nak stori
tapi masa cam dengki giler
aku KIV je la ek
tapi klu aku malas menaip
nanti tiap2 minggu post aku mende same jek
tunjuk gambar pantai
nak2 time senja
cantek2~!!
haha

korang jaga diri bebaek
sok aku berangkat g langkawi
ceh..cam jauh je..haha
tata~


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator




22 comments:

kawie2020 said...

hehehehehe.. aku tahu sekolah tu.. sewa umah kat sana mahal n susah nk dapat coz dy dekat pantai cenang...

dulu aku dok situ kt pantai cenang selama 10 tahun.. hehehehehhe..

selamat bertugas... hehehehhe.. itam ko nanti.. hahahahahaha

Mr.Clive said...

goood luck!

AzuanBudakPandai said...

best ler hari3 mandi pantai hoho

Fza.ithu.Zazha said...

hohoy! cmbest! nk coklat taw nnt. aha. :p~

fathiahRAIHANA said...

na pjuk mama lah
suh tuka g skola sane
na suh kaak ajar !
hahahaa

abe long said...

pantai cenang bukan ade ape pon...
tp kat situ kalo ko nk mkn sedap..

dekat ngn lapangan terbang tu ade sebuah restoren org myanmar..
boleh tahan gak

abe long said...

smk kedawang eh?
wakakakka

tedia....

nnt aku calling budak2 aku soh kaco ko .....

wakakkaka

Farhana said...

Wah.. Boleh brenang ler cenggini kan? Ahaks.. Selamat bertugas.. Jgn nakal-nakal.. Heehee.. ;p

beautiful_rose said...

huhuhu ko suda mo pergi ke...wahhh aku akn rindu sme ko =p
take care jd lah cikgu y bek dn dihormati okay jgn jd cikgu y di benci. =) okay nnt free ko update la pasl pengalaman ko jd ckgu nnt. =)

Irtiyah said...

Salam
Tahniah dapat posting. Semoga menjadi guru yang cemerlang dan bersemangat!

.millalara. said...

gdLuck ohh ;)

jangan sumbat coklat dlm mulut hari2 ye yayang~~~ ;p

sI tEDI said...

miera,
jaga diri leklok..

panjang umur nanti aku g langkawi.. leh lah ko jd pemandu pelancong!! ekekekekke

afiqnhashim. said...

wah besnye.
selamat bertugas! hehe

Razman said...

jgnlah mati dulu..haha..tetiba je..

~LP Lum~ said...

gud luck dlm menjalankan tugas anda miera.. :)

Pocket said...

sekolah menengah!!?
waah, beruntung nyer bebudak sana dpt cikgu yg lawo lagi blogger. :)

kenapa la zaman pocket dulu tak der blog kan.. oh lupa, zaman kitorang nak ber radio pun tak leh inikan nak ber internet (Zaman jpung)

good luck sis, gi baik baik tau,
jgn gadoh gadoh:D

ashie023 said...

mier..
selamat bertugas..
jaga diri baik2..
jangan buli anak murid ko..
ahahha..
kalu ader gambo laut kang, post ler kat blog..hehe

syaf said...

take care bebeh

GiGGLe GaL said...

jaga diri dik..slmt bertugas.. smoga ko bakal menjadi seorang pendidik yg berwawasan... aku tumpang gembira sbb nnt aku nak tumpang umah ko lepak langkawi [ahaksss...muka tak malu..ekekeke..]

lieya orange M.I. said...

...hyeee...lama tak jenguk..
...bila bukak, tup tup nak jd org langkawi dah...

...do ur best...
...tahniahhh...=D

Dak Wan said...

Selamat sejahtera di tempat baru k? Semoga berbahgia ke anak cucu... ERk? Apakah? Hahaha

D'lla said...

hehe..slamat berpulau cikgu..panggilan pulau menanti mu..semoga berjaya cikgu miera

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!