nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 12, 2009

al-fatihah..~bertabahlah temanku~


salam..
haiippp sume..
aku baru balik nih..
adeyh... kepenatan sungguh...

tapi tak sempat nk rest..terus on lappy..
hati jadi sebak balik bila teringat panggilan tepon sorang mmbe semalam

ieda : weh..hang kat mana?
miera : titi hayun..ada family day..awat?
ieda : hang taw kan teh kawen rini?
miera : taw..dia abaq kat frenster ritu.. hang pon ada abaq kat aku.. tp xleh p...aku takdak kat aloq staq untuk knuri sok...
ieda : tgk brita dak tadi?
miera : dak..aku kat luaq ni...
ieda : laki teh eksiden...meninggal... baru akad nikah pagi tadi...

dushhh...aku tersentak!
sebak..siyes...

miera : innalillah... cane eksiden..?
ieda : masa ondaway balik kangaq..keta tbabas..
miera : knuri sok kan??
ieda : a'ah..khemah da siap pasang suma..
miera : Ya Allah..... siannya... kita p tgk dia nnti na..
ieda : tu la..aku dok try kontek miera miaw ni...
miera : ok...apa2 roger..aku balik petang sok...
ieda : ok..insyaAllah...

Teh Affifah Shahirah Abdul Hamid

***

pagi tadi terus cari paper
ye la kan...klu orang len..xde la aku kesah sangat2..
tapi mmbe aku..dari form 1 lagi kenal...
penah sekelas lagi...
sedihhh...
sebak da tak mampu nak tahan...
semoga teh tabah hadapi dugaan ni....

citer lanjut di sini


Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

Free Signature Generator



31 comments:

Irtiyah said...

Salam

Oh kawan Teh rupanya. Kawan blogger dah 3 orang buat entri pasal ni. Memang menggemparkan dan simpati sangat terutama pada pengantin perempuan.

Tapi .. InsyaAllah Teh tabah. Dari pemerhatian, Teh budak baik dan solehah.

Allah uji dia sebab Allah sayang dia. Allah juga sayang yang dah dipanggil tu.

Takziah buat pihak yang terlibat.

Teh,
ramai orang mendoakan ketabahanmu.

Aiydalela said...

al-fatihah..

sedih bile baca kat paper tadi..

Hanida Lavida said...

sedih sangat walaupun bukan kawan tapi terasa sebak dia :'(

♥miszluna™ said...

huda pn trus cr paper td ms tgk sume update psl ni..

sian dia..
huda sedih sgt2 wlupn huda xknl die..

miera sbg kwn die mst lg tkejut..

alfatihah utk arwah suami dia..
miera pegi la lawat dia..
die perlukn kekuatan skrg ni..

alfatihah..
moga dia tabah lalui sume ni

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.kakak teh tu, satu skola ngan hairi mase kt mrsm beseri dlu
.hairi yg bgtau psal hal ni pg td tym bgun tido
.sgt tekejut
.smoga arwah berada di kalangan org yg beriman
.aminn
.al-fatihah~

Jard The Great said...

huhu.. aku ade bc benda neh smlm.. tak sngka.. org tu kawan mu jugak... al-fatihah..

jane said...

sedeyhhh'

Allah lebih syg kan beliau..al Fatihah

Sharinginfoz said...

semoga tabah menghadapinya... dan arwah ditempatkan bersama org beriman

enuLwanie said...

sy tgk berita psl kes ni..
salam takziah buat Teh.
td tdk berita, majlis tetap dijalankan.
sy benar2 arap Teh tabah.

sy tau betapa sukarnya nak melalui dugaan cmni.

GhOsToNe said...

innalilah...

kawan ko kew???

ak pn ade bace paper..

ak mmg simpati gilew r mase bace..

tapi nieyh lagieyh simpati cz diew kawan ko!!!

alfatihah utk arwah!!!

ashie023 said...

sedih kalu member kita kenal..

al-fatihah
moga Teh tabah menghadapi dugaan ini..

sI tEDI said...

Al-Fatihah dan takziah

.millalara. said...

kwn kamu? sampaikan slm takziah buat dia ye.. smlm time tgk berita kat tv3,, rasa meremang kat tgkuk ohh.. dan tetiba menanges.. terasa sgt berat ujian yg dia terima... tp, Allah takkan uji hambanya diluar kemampuan hamba itu sendiri kan.. hmm~

sayu=pilu said...

takziah buat teh...aku pun terkejut gak dgn berita tuh...siyes ckp tak dpt bayang kan aku kat tempat teh,,,,,

LORD ZARA 札拉 said...

moga2 dia tabah~

nursarah87 said...

dugaan..

miNt said...

al-fatihah.

semoga dia tabah.

hang pon tabah kay.

hisham said...

salam...x terkate..x snggup nk mnghadapinye...al-fatihah....

SHiKiN said...

ak x sangke die kawan ko mer...
sedih ak baca paper td...
al fatihah...semoga die sentiasa tabah...

miera said...

salam...
kawan akk ker??
betapa keciknye dunia..
jodoh,ajal maut di tangan Allah..
Dia yg Maha menentukan..
moga dirinya tabah menghadapi..insyaAllah

hans said...

aku pun sedih baca news tu

fiD said...

emmm, tabahkan dia YA ALLAH

cik CumeY said...

aku doakan moga dia tabah....

seriously aku nangis nie...


kalo aku rase nyer..


mau hilang iman aku jap

D'lla said...

kwn miera yer..
salam takziah..
xpa bgtau dia tabahkan hati..dpt gak dia jd ketua bidadari suaminya,
menangislah bidadari xdapat jd ketua bidadari..

AzuanBudakPandai said...

aku ade tgk dalam berita pasal nie..
kawan mu rupenye...
sabar3 yea...

BuLaN iTu aKu said...

terkejut gila masa aku baca berita ni..
hurm.. tak dapat nak bayangkan perasaan teh...
salam takziah..
semoga dia tabah dan kuat untuk hadapi dugaan ini

Noorlaila Mohamed Nor said...

jard ckp teh tu kawan miera
terus ke sini
kirim salam takziah utk dia
harap dia tabah
alfatihah

sharamli said...

arwah suami kawan kamo0 jgk ke?

mier@merr said...

korang sume...
kite sama2 doakan teh tabah yer..

~aku lom sempat lagi nk g uma dia...
~lgpon mak tak bagi pegi lagi...bg dia tenang dlu...

hmm...tp macam tak sampai ati nak tgk dia nnti..huhu

Dak Wan said...

Pergi lah melawat moga terubat sikit sepinya tu.....

K'roll said...

Al-Fatihah.

Tak sangka dia kawan Miera. Arwah suami dia tu kawan housemate K'roll kat sini. Depa jumpa time Nottingham Malaysian game haritu.

K'roll tak sempat jumpa arwah suami dia sebab tengah prepare untuk game time tu.

Sampaikan Takziah untuk kawan Miera. Moga Allah mencucuri rahmat kepada roh arwah

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!