nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 10, 2009

sape name sedey?sila pegi main jauh2.

oh.tajuk apakah begitu. ada sape sape yang bernama sedey x? sila pergi main jauh-jauh. tolongla.saya tidak mahu sedey berada bdekatan sy. sy maw si dia yg bernama gembira. hoh.
>walaupun sedey telah mengganggu sy. sy tetap bercakap dengan penuh kesopanan dan kesusilaan dengan beliau.

sob sob.
sedey tu ape?
sedey tu sjenis kueh jugak ke? (cikgu otousan.sila jawab)

perkara di bawah mungkin sedikit bosan.hanya luahan perasaan yang bercangkaliwang. (carik lam kamus dewan perkataan tu)

***
oke.mula.


usai solat maghrib tadi. aku menadah tangan dan terus berdoa.
mohon dipermudahkan segala urusan.
dan di saat itu. ada lagi titisan jernih yang mengalir.
oh.sudahla. seharian suda begitu.
lately.aku jadi sangat sensitip
haish. aku mmg sensitip. cuma makin sensitip.
mudah sangat air mata ni mengalir.
(rosyam nor.sila amek sy utk next drama)
perkara yang terlalu remeh.
gurauan yang sepatotnya aku ok. aku rasa sangat kasar dan tidak patot.
cian itu orang. tetiba jadi mangsa kesensitipan aku.
'maaf.aku taw itu gurauan. tyming lari sket arr.
aku tak marah. terasa ckit je.aku sayang kamu'




ini satu lagi.
waa...tulun.perasaan bercelaru. td lebey kurang jam 1-2 ptg.
tyme kaum adam p jumaat.
KPM wat testing 1 2 3 agaknya..
dorang open skejap untuk cek posting.
tarikh yang betol utk cek >> 16/10/09
(zara g smayang jumaat gk kot. sebab dia tak sempat cek)
aku pn cepat2 la on si lappy ni nak cek. sekali da masukkn ic.. dia kata


HARAP MAAF
NO KAD PENGENALAN YANG DIMASUKKAN
TIADA DALAM SENARAI PENEMPATAN


zzzaaaapppppppp.....
gedebuk. jantung aku jatuh lagi. cuak seyh.
aku try cek mmbe aku nyer. ic dia sorang je aku hafal.
pastu jawapannya

NAMA : ********
PENEMPATAN : PERAK
sila lapor diri di jabatan pendidikan yang berkenaan.
(lebey kurang camtu r..)

dushh... dunia rasa gelap seketika.
bila baca je kt facebook..rmai yg sonok2 taw posting dorang katne
sumpah.aku sangat sedey. aku tak jeles dorang dapat.
tapi. aku takot aku tak dapat.
tak lama lepas tu mmbe aku kol.
rupenye. dia pn dapat tade gk dalam senarai.
da kurang sikit rasa cuak tu.
lama lepas tu. ade membe yang post kt status facebook.
no need to worry. coz ramai lagi yang dapat jawapan semacam itu.
and maybe ada data lagi yang belum d key in.
aku blaja bersabar. tunggu saja 16 hb.
tapi sungguh.aku kalah dgn rasa bimbang.
huhu.
aku maw tido.
jiwa sedang kacau.
jangan ganggu. aku lesing kang.



maw jadi ini macam

tido dengan lara di hati.
selamat malam cinta.
nak gak wat macam cite selamat pagi cinta
tiada ceritera indah untuk hari ni




23 comments:

Pocket said...

abih laaa abih laaa!!
dapat kat zimbabwe la tu kang,
wahahah, gi jauh la kan,
perjalanan jer mau makan 2 minggu,
pasal kena jalan dlm utan banat.
sila upgred Maxis brukbeng anda ke tahap dewa, kerana kami nak tau jgak kat zimbabwe tu camane balaipolis dan kaunter tol nyer :D

gangguan ini boleh melayakkan pocket mendapat lesingan tak?
sila bagi tau untuk pocket usaha lagi:D

alaaa.. dpt mana pun ok kan?
gi n enjoy your young life sis:D
meet new people in new environment.
maybe u'll meet 'him'
or not :D yea!!

Irtiyah said...

Salam

Sabar dek ... saya pun pernah hadapi saat-saat seperti itu. Gara-gara cek awal dari tarikh sepatutnya. sapa suruh? sebab saya tak sabar la huhuhu

sebenarnya paling risau tak posting cepat kan? InsyaAllah... doa je banyak-banyak. biar sampai letih pun tak pe. jangan letih nangis. nangis sikit je k.

InsyaAllah... semoga dapat posting segera.

acik | uyul said...

tak dapat surat lagik, jangan dikira sedey. bayangkan yang sudah dapat surat dan kompem tidak berjaya? betapa remuknya hati T.T

diLL said...

jgn sedeh eak sih..saya doakn sis dapat!

cHeRyNa PiReS said...

baru tau negeri je kan...takpe...keep on menaip2 okay!insyaAllah ada rezeki tuh. macam budak2 nak masuk ipt gak...ada yang dpt cepat, ada yang lambat..dun worry k!:)

Ftyyhahh said...

sayang, baca al-imran 200 :)

The Great Hime Sama said...

sbr ye dear...akak pon xpat cek lg.same2 la kite tggu 16hb tu. myb yg diorg ckp tu btl, data xabis key in lg n kpm saje nk ngetest link diorg tu leh pki ke x. then tetibe kena serbu lak. akak ade gk dpt jwpn yg same cm mer punyer tu...xde dlm snarai penempatn. so u x keseorgn la.. ^_^

ZARA 札拉 said...

Woot!

sabar sayang!

sabar~
aku lagi tak dapat check~
sapa lagi haru?
=(

imHepPie said...

sabola eh..bsok2 adela tu,..

inchek sedey..dah2 g main jauh2 shuuhhh

miera a.k.a merr said...

pocket
~utk pocket..sy xlesing..sy lempang..maw?
ok gk tuh dpt zimbabwe... dapat g obersi..haha

Irtiyah
~thanx sis... saba la wahai hati..sminggu je lg...

acik | uyul
~tu la...ade mmbe yg da dapat surat gagal...lg la cuak..huk2

dill
~maceh adeqzku..
maw terbang ke skudai skrg~ rindu kamu bangat2...

cHeRyNa PiReS
~wokiisss....hait...

Fatyyhahh
~insyaAllah..maceh syg..

kak dayah
~ ek?? cek gune sms ke? klu sms mmg xde dalam senarai dorg kata..

zara
~klu tak dapat cek kurang la cuaknye.. sebab tataw dapat ke x.. ni tetibe dia kata tade... risau giloooo....

imHepPie
~syuh2.. btol2...cbuk inche sedey ni...

******-**-6509 said...

Salam..

Sabar banyak2 ye..
Byakkn berdoa mohon pertolongan daripadanyaNYA..
InsyaAllah,moga2 kta sma2 akan melaporkan diri 26hb nt..
take a good care of urself n jgn nangs2 lg ek..

miera a.k.a merr said...

wan
~thanx...insyaAllah... huhu. rindu ko.boley?

sI tEDI said...

InsyaAllah.. ada tu.. belum pasti lagi kan?

miera a.k.a merr said...

tedi
~macam da pasti....huhu.....

messyremo said...

aku tau...

KPM buat test CUAK..
haha~die nk kasik budak2 cuak je tu...

bukan dia nk test server@web tu...
die nk test korang..hehe

sabau jela..
sila tabah menunggu~

miera a.k.a merr said...

haha.. aku da tak mampu positif.mmbe2 yang dapat tiada dalam senarai sume da dpat surat gagal..huhu..tp aku blom dpt..posmen xjmpe uma kot.... takmau berharap lagi.....~~~

******-**-6509 said...

Boley..
apa salahnya..hehe
papehal nt bgtau la ye..

diLL said...

boelyh jek! meh32

The Great Hime Sama said...

er...a'a, dsbbkn x bkesempatan cek on9, mencuba pula khidmat sms...so sms tu xleh pki la ye...

miera a.k.a merr said...

wan

~yeay..! hehe...
erm..okis...

dill
~ jauhhhhhhhhh

kak dayah

~aah...x leh pkai...da dpt surat lom?

diLL said...

dekat ja..nek flight eayh sis~ihihihi.. ;D

isyah_izzati said...

sabar syg..kdg2 bende tu nk uji je kite ni..aku doakan ko dipostingkan secepat mungkin..amin..

miera a.k.a merr said...

dill
~sapotkan..hehe....

izzati
~hait...aku phm itu.... amin....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!