nuff header

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 24, 2009

korang!!! jom!!!





post ke 3 untuk hari ni
nampak sangat tiada kerja maw dibuat
hahaha

ketiadaan pekerjaan pada hari ini membuatkan aku rasa ingin menonton satu cerita
jadi dengan itu aku ingin mengajak akak giggle, mis siv, kakak tedi, abg beskot... auwww... abg afatt, pakcik mamai (rasa cam muda sangat lak panggil sume abg n kakak..ekeke) dan korang2 yang sekalian untuk menonton sambungan filem 2012 ini pula...
sila tonton di balai bomba yang berdekatan
boleh juga didapati di pejabat pos berhampiran anda


muahaha...rajin tol orang yang edit pic nih..
kretip2..
aku tgk kat blog joegrimjow mula2 semalam
igt dia or kengkawan yang wat
pastu tadi g page membe aku si hisham hashim
dia pon tepek gmbar ni gk
aku pon nak tepek gak ahhhh
ekeke





Free Glitter GraphicsFree Signature Generator




31 comments:

cik ian@aH Lian~ said...

ala, tak berapa minat lak
cerita 2012 tuh.
apatah lagi
citer 2020 neh.
huhuhu

LotsOfLove-Pearls said...

hahaha..
tak nak kalah ngn 2012..

Hisham said...

eh!!!..jgn opis i kt klcc..help me!!!

Razman said...

aku gne gak pic ni pg td..jpe kat facebook rmai gle upload..kreatip gle org yg wat ni..

Hisham said...

pic ni provokasi ni..nti foreing investor xmo melabur..u tau je la skang ni musim ujan...u leh kena ISA...

sI tEDI said...

oik!!! dasatt weyy!! sapa yg buat ni??

dah kuat iman sangat ke??

leadleedeea said...

huh scary gilos pic tu..da la umah akak dekat ngan klcc...haha~!

google said...

202020202020202020202020

huhuhuhu sampai ke aku ke situ waktu itu...huhuhuhu

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.wuu scary dowh!
.haish menakutkan sungguh
.dah la dose byk neh T_____T

Jard The Great said...

uits... tak ajak aku pon.. ehehe..

sepa director?? joe???

░♥si lampu neon♥░ said...

boleh tahan gak la cite dia

sharamli said...

wawasan 2o2o..heeee

mamai said...

jom jom jom cepat beli tiket....

GiGGLe GaL said...

tanak aku arr..aku nak nengok new moon! haihhhh.. :P

cHeRyNa PiReS said...

ooo..tak ajak akak. nieh nak majuk nieh....

beautiful_rose said...

hohoho gilak babas KLCC tuh..... =p sape y edit pic nieh erk?

LORD ZARA 札拉 said...

hahaha~

sila2~


hahaha~

told la hejauw said...

ak mule2 tengok tertipu gak la hahha..tahik tol..

hans said...

haha
aku tgok dkt blog pakcik razman
terkejut aku sebab gambor nak klcc lak tu
hahaha

seroja jingga said...

sentap akak nengok poster tu
naik bulu roma sume.

Fatt Chin Choy said...

jomlah
tp tahun 2020 nanti yer

mier@merr said...

korang sume... rini aku kurang rajin nak balas komen.. yang penting aku sentap gak tgk poster tu...hehehe....

Hanida Lavida said...

oh tidak!
2020?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

tak perasan sungguh !hehehe..
nampak KLCC baru tengok balik... hmm-hmm-hmmm..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...
This comment has been removed by the author.
Pocket said...

ntah nya sha,
miera nih bukan nyer nak ajak kita pooon,

2012 kalu pocket tak nak gi,
ini selaras ngan usaha pocket
dalam memboikot filem barat,
(Tp dvd bli^^)

tp since this movie macam buatan malaysia jer, pocket maybe nak gi.
2020 tu yek? KLCC plak tu yek?

mier@merr said...

ewahhhh.... komplot ngn kak sha plak ehhh....

~oit2...tu bkn filem ar bro..tu cme hasil karya jer..hahaha

miera said...

hahaha..orng baru wat post pasal 2012 tu,da ade 2020 versi malaysia la ke???hahaha..sape producer??wakaka

.millalara. said...

den dah kobakan dah ekau dogil.. haha ;p

Swimming Pools said...

The image is really so nice!

Swimming Pools said...

oh really very nice heart shape....

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

jom singgah balik!